Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazar günleri kahvaltı geç yapılıyor ya ara yaparak geçiştiriyorum öğleni.akşam da 5 civarı yeniyor ama henüz adet görmeye başlamadım.emzirirken çok tatlı çekiyor Canım.elimden geldiğince kurumeyve bitter veya kabak tatlısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
Çok iyi Canım öyle beslenmen

Herkese merhaba gruba aldiginiz icin tesekkurler

Benim bir kizim var calisiyorum. 64 kg civariyim. 7-8 kg vermek istiyorum. Tek basima motive olamiyorum. 5 sene once bu gruplardan birinde cok guzel kilo verdim. Yine katilmak istedim. Herkese kolay gelsin:KK45:
Hoşgeldin aramıza:KK25:

Herkese merhaba gruba aldiginiz icin tesekkurler

Benim bir kizim var calisiyorum. 64 kg civariyim. 7-8 kg vermek istiyorum. Tek basima motive olamiyorum. 5 sene once bu gruplardan birinde cok guzel kilo verdim. Yine katilmak istedim. Herkese kolay gelsin:KK45:
Daha önce hangi grupta yariştın tatlim:KK58:

Hoşbulduk ne kadar güzel karşıladınız çok mutlu oldum...
36 yaşındayım 1.55 boy 60 kiloyum midem de ve belim de çok problem var asıl zayıflama istememin sebebi bu ama tabiki incecik gözükmek en büyük hayalim...
Geçmiş olsun tatlim :KK19: hedef kilon nedir kaç kilo olmak istiyorsun:21:

36 yasimdayim. Izmirde yasiyorum. Boyum 170 cm. Kilom 64 kg sanirim sabah aceleden tartilamadim. Kizim var 3.5 yasinda. Gunduz is gece onunla geciyor. Yaza ince girmek icin burdayim.
Doğru yerdesin canimmm burdan gitmezsen eminim ki incecik olursun beraber ve yarışma içinde olunca daha çok hirslaniyor insan:KK49::KK49: hedef kilon nedir:KK16:

Telefondan kullanmaya alisamadim coklu alinti yapamadim tesekkur ederim hosbuldum

Daha once neyneyse takim kaptanimizdi 13.gruptaydim
Peki nasıl ayrıldın sen gruptan canim izne mi ayrıldın mezun mu oldun yoksa diskalifiye miii:eek: seni listeye aldiğimda not düşmem için soruyorum :KK16:

Back
X