Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nohaaa :KK57: bundan snra 2 hafta kacamak felan yok sana sen kacamak hakkini doldurdun o zaman.yahu daha yeni 7 li rakamlari gördün ya :KK62:
Kız stresden ben 3 yıldır ağzıma sürmemiş insanım bu aralar karışık herşey inanır mısın akşam eve gidiyorum sabah olsun dükkana gideyim evden çıkıyorum otobüse biniyorum of akşam olsada evde olsam diyorum düşün

Kız stresden ben 3 yıldır ağzıma sürmemiş insanım bu aralar karışık herşey inanır mısın akşam eve gidiyorum sabah olsun dükkana gideyim evden çıkıyorum otobüse biniyorum of akşam olsada evde olsam diyorum düşün
Yaaa kiyamam sanaaa o_O
Ama bu yinede kacamak yapmani gerektirmez banane ikna olmadim :KK11:

Ay evet tamda aklımdan o geçiyor üstüne Kocaman 10 TL yazmışlar umarım kumaşı naylon sentetik değildir
Bende kendime küçük beden birseyler alayim diyorum öylesi pek heycanli oluyor.üstüme oldu olacak dur az daha yemezsem kesin olurlarla istedigin kiloya geliyorsun zaten

Yaaa kiyamam sanaaa o_O
Ama bu yinede kacamak yapmani gerektirmez banane ikna olmadim :KK11:
Kız kendimi 3 haftadır tuttum zaten dün olanlar oldu bana merak etme spor salonu 22.30 kapanıyor o zamana kadar spor salonunda olucam

Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersiniz :KK49:

Evet kilolarimiz cok degil ama yas ilerledikce vermek zor oluyor maalesef :KK12:

Çok iyi tatlimmm o zaman ikinci kez mezun oluupp bir daha aslaaa almaa kilolari:KK5:

Tesekkurler insallah bu son diploma olur :KK66:

Ooo bak sen su basarili ögrenciye heleee :KK53:
Hadi bakalim bu performansini bizde görmek istiyoruz :KK45:

:KK22: insallah

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @bengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
hoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyim
24 yaşım 1.58 boyum 60 kilom spora yazıldım 1 haftadır gidiyorum. çalışmıyorum kpss kursuna gidiyorum yeni mezunum.
şimdilik böye :KK68:

hoşbulduk kaptanım kendimden bahsedeyim
24 yaşım 1.58 boyum 60 kilom spora yazıldım 1 haftadır gidiyorum. çalışmıyorum kpss kursuna gidiyorum yeni mezunum.
şimdilik böye :KK68:
Memnun oldum güzelim Allah zihin açıklığı versin:KK15:kaç kilo olmak istiyorsun:21:

Back
X