• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

image.webp
Ben nasıl kullanabilirim acaba..

Maşallah süpersin darısı bizlerin başına
Ayy her gören neden o kadar zayifladin diyo hatta dedem gördü üzüldü bana yazik:D kizim hasta msn niye öyle zayifladin diyo bana inanmamiş eşimi sıkıştrmış selinin bi hastalığımi var diye:KK57: oda yok dede selin zayif seviyo kendi verdi isteyerek demiş:-) ayy öyle sagliksiz bi görüntüm yok aslinda ama bütün akraba bir olmuş sen niye bu kadar zayifladin diye üstüme geliyo:confused::confused:ben biraz sıska zayif seviyorum incecikk :KK33:

Ayy her gören neden o kadar zayifladin diyo hatta dedem gördü üzüldü bana yazik:KK70: kizim hasta msn niye öyle zayifladin diyo bana inanmamiş eşimi sıkıştrmış selinin bi hastalığımi var diye:KK57: oda yok dede selin zayif seviyo kendi verdi isteyerek demiş:-) ayy öyle sagliksiz bi görüntüm yok aslinda ama bütün akraba bir olmuş sen niye bu kadar zayifladin diye üstüme geliyo:confused::confused:ben biraz sıska zayif seviyorum incecikk :KK33:
Millet alışmış etli butlu göbekli gelini tabi sıkıştırırlar malesef Türk insanı artık obez bende zayıf seviyorum ve zayıflamak istiyorum en kısa zamanda:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kız devlet karşılıyorsa yaptırabilirsin tabii ikinciden sonra belki durumun olur
Ikinci çocuğu Allah kismet ederse 4 sene sonra falan düşünüyorum canim o dogumdan sonra iyce yumuşarsa düşünüyorum bende

Millet alışmış etli butlu göbekli gelini tabi sıkıştırırlar malesef Türk insanı artık obez bende zayıf seviyorum ve zayıflamak istiyorum en kısa zamanda:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bide ben hiç bi zaman zayif olmadim belki o yüzden birden gördüklerinde çok zayif geliyor ama bende öyle zayif incecik seviyorum sende incecikk zayifff olacaksın tatlimm inanıyorum bu azimle:KK60:

Kızlar A101 e barfiks demiri gelmiş annem de almış..monte ettirecek..nasıl hareketler yapmalı ne işe yarar yardımcı olur musunuz..annem boyun ve bel fıtığı için aldım dedi.
canimm ben hic kullanmadm ama girdum keske bende esi alsaydim askerde ne barfiks cekerdim dio dio duruo:))

Hayırdır neden ? Biz kayıplardamıyız
:KK75:
sagol

(:KK34:)
Afiyet olsun canım..ne güzel ip atlamışsın..ben de atlıycam ama fena regl sancım var..
Bende reglm canmm ilk iki gun cok agrim vardii ama yinede 400atladim hergun:cool:
Afiyet olsun partem:KK19:
sagol sekeriimm:KK19:

@ParteMoralll hanım bugün konuşmak istemiyorsun galiba umarım kötü birşey yoktur
:KK14::KK12::63:
canm afiyet olsun bende ipi ip olmadan atliorum olurmuki 100 dene atladimo_O
Tesekkurlerr:KK50: bilmemki...

Anladım canım akşam yemeği,ıspanakve yoğurtluyulaf kepegi 2 bardak yeşilçay ben normaldeçok yemek yiyen biri değilim yiyemiuorumda

Back
X