• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim çok iyii özellikle sporlarin harika:KK60:
Yaa ben dün akşam menümü yazdıktan sonra şeytana uydum oğlumun biskolata mood diye küçük bisküvilerinden yedim:KK43::KK61:önümde yiyordu dayanamadım.hala vicdan azabı çekiyorum.ne deseniz haklısınız valla.bugün ağır bir spor yapıp telafi edeceğim

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 dilim beyaz ekmek
Ara 1 cay bardagi süt
Öglen 1 kaseden az birazcik mercimek çorbası 4 kaşık semiz otu yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Aksam 200 gr hindi haslama 1 dilim t.buğday ekmek salata
Ara 1 kahve 1 yesil çay
Su 2litre spor leslie 3
Afiyet olsun canım.örnek menü maşallah.ben dün oğlumun biskolata mood undan yedim:KK43::KK61:çok pişmanım.vicdan azabından ölüyorum

SekerPancarii SekerPancarii cicimmm bnm hedefim 65ti ya aslinda simdi ben 59 istiorum garantide olmak icin hatta 57 galan bile olabilir ilerleyen zamanlarda:KK59: ben nasl mezun olcammm hedefe yaklastikca hadi 3 kilo daha sen mezunsun bikirsin nasl oluo bu işlerr:KK70:
O zaman bu hafta kilo bildiriminin yaninda hedef kilonu indirmek istediğini not düşmem lazim benim cumaya kadar düşün hangi kiloda olmak istedigini:-)

Evet menumu yaziyorum.
Ben kalkar kalkmaz bir seyler yiyemiyorum. Omun icin 'sabah' yazdigim genelde saat 11 gibi falan oluyor.

Sabah (11.00)
1 yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Aksam (17.30)
4 servis kasigi pirasa
Ayran
1 lokma ekmek

Su: 1 litre
Ćook iyi güzeliimm artik diyeti birakmak yokk tamam mı yaz geldiii hizlanmamiz lazim:KK49:

Iyi geceler kizlar

Bugun yediklerim soyle
Sabah 4-5 adet form cubuk kraker yesil cay
Ogle 1 kase domates corbasi yarim tabak etli nohut 4 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt ve yesil salata
Ara 1 portakal 4 adet form cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt 6-7 findik
2 lt ye yakin su

Spor 20 dak kosu 10 dak egzersiz
Kahvaltı yapmiyor msn canim:eek::eek: ımmm menü iyi sayilir ama aksam yemegi de yok:eek: sabah ve akşami atıştırarak geçiştirmissin kuzum aç kalmaa dengeli yemek en guzeli :KK200:afiyet olsunn tatlim:KK60:

Kahvaltı yapmiyor msn canim:eek::eek: ımmm menü iyi sayilir ama aksam yemegi de yok:eek: sabah ve akşami atıştırarak geçiştirmissin kuzum aç kalmaa dengeli yemek en guzeli :KK200:afiyet olsunn tatlim:KK60:

Kaptanim tesekkurler

Sabah kahvalti aliskanligim maalesef cocuklugumdan beri yok. Pazar gunu sadece guzel bir kahvalti yapiyorum. Ogle yemegi isyerinde ne cikarsa. Ogle yemegi benim icin onemli hareketli bir isim var enerjim dusmesin diye ekmeksiz tuketiyorum. Aksamlari diyetteyken hafif geciriyorum. Ac kalmiyorum yogurt cok tikiyor beni

ayy tatli krizim tuttu suanda neyseki evde aşıracak hicbisey yok sakinlestireyim kendimi sonu ferah nasilsa..olsa yesem aksama kadr vijdan azabindan kudururdumm:KK12::KK53:

Bugün sabah bir fincan türk kahvesi içtim sde 1 tabak kısır yedim yarım parça ağlayan pasta yedim akşam yoğurtlu yulaf kepegi yicem baskada bişey istemiyor canim 2 fincan yeşilçay bugün spor yok

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates, zeytinn, pastirmaaa,peynir..cay

Aksam ;tavuk izgaraaa,az salata,yulafciklarim,yogurt...
Spor ve su..
Gun bitti.

Back
X