- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #137.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii dahaa ilerisi var 80.5 falan cok sukur YARABBIM..inşALLAH 58.5 e kadar gidicem
Canım doğru söylüyorsun mecbur gidilecek yer oluyor az yerim diyorum diyorum ama sonuçta kalorili şeyler sonra bugün gitti biraz daha yiyeyim diyorum bunun önüne gecemiyorum off yedikçe yiyesim geliyor bir düzene girseydim hayırlısıylacanimmm iradeni korumaya calis..ben ilk baslarda disarda hic bisey yemiyordum kis kis bana bakiodu herkes ay abartma diolardi ama sabah kalkip tartilinca nasil mutlu oluodum iyki yememisim diodum..ve hep zayiflarsam bunu giyicem sunu alicam suraya gidicem falan diye kendimi gaza getiriodumki halada oyle yapiyorum..Ama sanada hak veriorum disarda durum kritik annde yapmasaydi manti felan mesela bn gidince yapmiolar sagolsunlar yapsalarda bi tek kisir yiyorumm..ayy konu yine donup dolasip kisira geldien azindn daha hafif oluo borek corege..elindn geldigince haftaici biyere gitmemeye calis en azindn duzenini oturtana kadr
İnş canım benim@SekerPancari71 canim hedefim 58 inşALLAH hepberaber fit oldugumuz gunleri en kisa zamanda goruruz..
oyle yapma iste nesela oglen abarttin mi en azindan aksam dengele ya aksam hic yeme yada sakatayla hafif bir corbayla gecistir..yoksa gun gitti zaten mantigiyla gidersen hic olmaz..odakla kendini diyetine gerekirse bi sure gitme senin iyligin icin karsi tarafta anlayisli olsun ben gitmedim cogu kez neler yendi karsimda burayada yazmistim elimi surmedim kac dogumgunune gittim..simdi hedefime yaklastigm icin haftasonu kasmiyorum kendimi ama kassaydimda simdi hedefime ulasmis olurdum iste tercih bizim ya boyle boyle zamani uzaticaz yada hedefimize ulasip zayiflamanin keyfini surucezCanım doğru söylüyorsun mecbur gidilecek yer oluyor az yerim diyorum diyorum ama sonuçta kalorili şeyler sonra bugün gitti biraz daha yiyeyim diyorum bunun önüne gecemiyorum off yedikçe yiyesim geliyor bir düzene girseydim hayırlısıyla
iyi geceler canim..gitme evet alisana kadar elinden geldigince gitme..risk hepsi..zaten zayiflayip farki gorunce dahada hirslanirsin merak etme insan yapabildigini gorunce daha cok hirslanioİyi geceler mooncum iyi geceler herkese![]()
Off resmen iradenin belgesi olmus bu. Cok guzel ya. Supersin mooncum tebrik ediyorum masallah.
saol canimmm devami gelsin hepimiz icin inşALLAH..Off resmen iradenin belgesi olmus bu. Cok guzel ya. Supersin mooncum tebrik ediyorum masallah.![]()
onuda yapar yeriz merak etme bayılırım kısırakarnabahr kisiri yapar bol bol yerizzzzzz hep birlikte hadi bana gelinnnn![]()
anam kısır mı yedin sen nerde yedin turşu var mıydıIyi geceler herkesee
Ben bugun bir yere davetliydim. Su ankarada ilk defa kendi basima bi arkadasa gittim
Menumu yazayim
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 yumurta
Sekersiz cay
1 cay kasigi bal
Oglen
2 kasik kısır
Aksam
Yumurtasiz menemen