- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.hep birlikte vereceğiz kiloları ben inanıyorumAy hadi inşallah canım ya ben inanıyorum sana beslenmen iyi @ParteMoralll ,@esmerm91 ,@sarraf ve sen iyisiniz![]()
İnşallah canım benimTeşekkür ederim canım.hep birlikte vereceğiz kiloları ben inanıyorum
Bugün biraz daha iyi canım Allahını izniyle antibiyotik fayda etmeye başladı.marlin18 canım bebişin Nasıl oldu ?
Digerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebişBugün biraz daha iyi canım Allahını izniyle antibiyotik fayda etmeye başladı.
Kız miyavim gruptan sadece sen soruyorsun halimi hatırımı
Amin canım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinDigerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebiş
Rica ederim ne demek canım benimAmin canım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için![]()
ay bende öyle mooon
yesem tabak tabak götürrrm ama ayy yiyemiyorum diyorum yemeğin hemen arkasina tatli yiyemem diyorumm midem bulanir diyorum
halbukisii yalannn
yerim ama yemiyorum
çoğunlukla benim taktiğim kızima ayri tabak koydurmuyorum benim tabağimdan yiyor bende az yemiş oluyorum
![]()
yimedimmm kizzzKaptandan sonra en aktif en eli maşalı olan sensinde ondanmesala ben
Moonlii kısır yedim dese beni niye çağırmadın derim
millet gaza gelir
![]()
Bende ayda en az 90lt tuketiyorm zaten ohhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unca-gunde-3-litre-su-icti-iste-sonuc.916317/
Kizlar suna bakin bi su icmenin faydasıni ac bir sekilde nasilda güzel göstermiş kadin
Yok kiz hergün mutlaka uğruyorum hele misafirm yokken hep burdaym :)
Menün çok güzel evet canım gecen haftalarda biraz dar pantolon almıştım 67 kilolardayken 65 e düşünce tam olmuştu işe yarıyor haklısın tekrar bakim ben pantolonlara
Afiyet olsun canımmSabah; iki haslanmis yumurta, zeytin, domates, peynir, biraz kasar, pastirma..
Bir dilim muz isirdim
Aksam; antrkot izgara iki dilim
Ayraannn..
350 ip atladim
30mekik cektim
Su zaten standrt![]()
Afiyet olsun tatlımkizlar bende disardaydim anca gelebildim..ayyy inanirmisiniz S beden oantolon aldim bugunnn cok tatliii yaaaaaamenunu yazayum kizlar
sabah 1 haslanmis yumurtanin beyazi
4-5 cherry domates yarim dilim tb ekmegi ve 1 tk krem peynir sekersiz cay
az once bol yesillikli domatesli ve dil peynirli salata 2 avuç kaju 10 tane kadar..
3 saatte yuryuş kizimla![]()