• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

image.webp

Bugün biraz daha iyi canım Allahını izniyle antibiyotik fayda etmeye başladı.
Kız miyavim gruptan sadece sen soruyorsun halimi hatırımı
Digerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebiş

Digerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebiş
Amin canım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK15::KK15::KK15:

:KK70: ay bende öyle mooon :KK70: yesem tabak tabak götürrrm ama ayy yiyemiyorum diyorum yemeğin hemen arkasina tatli yiyemem diyorumm midem bulanir diyorum:KK53: halbukisii yalannn:KK53::KK53: yerim ama yemiyorum:KK53: çoğunlukla benim taktiğim kızima ayri tabak koydurmuyorum benim tabağimdan yiyor bende az yemiş oluyorum:KK52:
:KK70::KK70::cool::KK36:

kizlar bende disardaydim anca gelebildim..ayyy inanirmisiniz S beden oantolon aldim bugunnn cok tatliii yaaaaaa:KK45::KK59:menunu yazayum kizlar
sabah 1 haslanmis yumurtanin beyazi
4-5 cherry domates yarim dilim tb ekmegi ve 1 tk krem peynir sekersiz cay
az once bol yesillikli domatesli ve dil peynirli salata 2 avuç kaju 10 tane kadar..
3 saatte yuryuş kizimla:KK55:

kizlar bende disardaydim anca gelebildim..ayyy inanirmisiniz S beden oantolon aldim bugunnn cok tatliii yaaaaaa:KK45::KK59:menunu yazayum kizlar
sabah 1 haslanmis yumurtanin beyazi
4-5 cherry domates yarim dilim tb ekmegi ve 1 tk krem peynir sekersiz cay
az once bol yesillikli domatesli ve dil peynirli salata 2 avuç kaju 10 tane kadar..
3 saatte yuryuş kizimla:KK55:
Afiyet olsun tatlım

Back
X