- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.041
Koca yok ya basimda habire gelen oluyo tek kalmiyim diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca yok ya basimda habire gelen oluyo tek kalmiyim diye
Benimde yok koca ama kimse gelmiyor sanırım benden kaynaklı bir durumKoca yok ya basimda habire gelen oluyo tek kalmiyim diye![]()
Sende öyle Canım rabbim şifa versin
Allah yardım etsin canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin
Kuzun nasil oldu canim nasilsinAllah yardım etsin canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin
Ne oldu canim
Teşekkür ederim canım.hastayım deyip salmıyorum vallahi.yine da spor yapıyorum.bir tek başım ağrıyorken spor yapamıyorumEvet baya iyi telafi etmissin canm.
Ayy cok gecmis olsun havalar tam grip havasi modunda..dikkat et canm bol sıvı almaya çalış
İyi akşamlarIyi akşamlar fıstıklaaar![]()
Afiyet olsun tatlişimmSabah; iki haslanmis yumurta, zeytin, domates, peynir, biraz kasar, pastirma..
Bir dilim muz isirdim
Aksam; antrkot izgara iki dilim
Ayraannn..
350 ip atladim
30mekik cektim
Su zaten standrt![]()
Nasil oldun canımİyi akşamlar![]()
Süt içiyorum ben öyle durumlardaValla o yasadigim susuzluk degildi o belli de çünkü midemden sesler geliyodu acliktan![]()
Afiyet olsun kuzumkizlar bende disardaydim anca gelebildim..ayyy inanirmisiniz S beden oantolon aldim bugunnn cok tatliii yaaaaaamenunu yazayum kizlar
sabah 1 haslanmis yumurtanin beyazi
4-5 cherry domates yarim dilim tb ekmegi ve 1 tk krem peynir sekersiz cay
az once bol yesillikli domatesli ve dil peynirli salata 2 avuç kaju 10 tane kadar..
3 saatte yuryuş kizimla![]()
Kırgınlığım yok çok şükür bebişle birlikte hapşırıp duruyoruz.ama diyete ve spora devamNasil oldun canım![]()
Daha şey derim @moon8187 kız insan yanında turşu yer o kuru kuru gitmezderim düşün
daha teşvik ederim kendimde yerim hiç affetmem
![]()
Öyle deme canim siz gelmiyo gelmiyo dedikce kimse kalmicak takimda yarışanlar mecbur gelmek zorunda gelmeyenler izinde olanlar onlar uğramayabilir yarişanlardan menu paylaşmayip katilimda bulunmayanlar (mazeretsiz olarak) diskalifiye ediliyor zaten kimseyi zorlayamam gel diye zayiflamak isteyen burda..Yine millet yok neyse bende gelmeyeceğim artık kimseler yok
Tabiki vericez tatlimmTeşekkür ederim canım.hep birlikte vereceğiz kiloları ben inanıyorum