- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.201
Ayy bende kizimi sallıyorumBen bebiş sallıyorumspor yapıldı.kaçamak da yapılmadı.inşallah yarın yüzümüz güler hepimizin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende kizimi sallıyorumBen bebiş sallıyorumspor yapıldı.kaçamak da yapılmadı.inşallah yarın yüzümüz güler hepimizin
İçine süt veya su koyuyormusun?Bende yulaf ezmesini robottan geçiriyorum un gibi yapiyorum yumurta ve çekilmiş yulafla krep yapıyorum harika ve çok uzun süre tok kalıyorum![]()
Alıştırmak istemiyordum ama alıştı birkere.hem kucağa hem sallanmayaAyy bende kizimi sallıyorumkocaman oldu sipa ama hâlâ sallanarak uyyo
![]()
Olsunnnn kacamak yapmaaaaa sakin :)Kız ben izinliyim yaaaaa
Ben dhaa yapmadim sporr. Ohh miss cnmmm yapma tabi yari cumaaaaBen bebiş sallıyorumspor yapıldı.kaçamak da yapılmadı.inşallah yarın yüzümüz güler hepimizin
Ayyyyy bu sabah onu dusundumAyy sonu geldi çattıiiiiihedeflerinizi hatırlıyor msnz tablo yapmıştık yarın tabloyu paylaşicam bakalim kimler ay sonu hedefine ulaştı
sonra da yeni ay sonu hedefleri belirleriz
![]()
Evet canim su koyuyorum az bişey sütte koyabilirsinİçine süt veya su koyuyormusun?
Yeni ay yeni umutlar yeni hedefler , çok heyecanlıAyy sonu geldi çattıiiiiihedeflerinizi hatırlıyor msnz tablo yapmıştık yarın tabloyu paylaşicam bakalim kimler ay sonu hedefine ulaştı
![]()
Ben hic sallamadim cok buyuk avantaj olduAlıştırmak istemiyordum ama alıştı birkere.hem kucağa hem sallanmaya
Olsun canim üzülme sakınnn hem belki yarinki gördügün rakamla yaklaşirsin hedefeAyyyyy bu sabah onu dusundumben ulasamadimmm
Nasil uyyor senin pitircikBen hic sallamadim cok buyuk avantaj oldu![]()
Evet canim kesinlikle hedef koyunca daha heycanli oluyorYeni ay yeni umutlar yeni hedefler , çok heyecanlı![]()
Sende gecen bana yazmadın bende dedim bu benden rahatsız diye düşündüm yoksa buradaki herkesi seviyorum bu bir gercek burada kaç gün yazdım senin adınıMiyav_su hayirdir? Beni mi kaale almiyosun? Herkese cevap verip seni gormezden geliyorum diyosun cunku sen kacirmazsin
kusurabakma birdaha yazip rahatsiz etmem.
İyi olur ben ne yazmıştım acaba hiç hatırlamıyorumAyy sonu geldi çattıiiiiihedeflerinizi hatırlıyor msnz tablo yapmıştık yarın tabloyu paylaşicam bakalim kimler ay sonu hedefine ulaştı
![]()
Belkideeeeee dogruuu canm ben galiba 70demistim aksam paylass mutlaka gorelim :) bu ayda hedefim var yaaaOlsun canim üzülme sakınnn hem belki yarinki gördügün rakamla yaklaşirsin hedefe![]()
valla ayakta salllamadm hic soylemem kiskancaksanNasil uyyor senin pitircikyatağa bırakıyorum kendi kendine uyyo deme çok kiskanirim
![]()
Görmedim canim bi bakayim diğer sayfalaraDükkanın fotosunu attım ama kimse görmedi sanırım