- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.261
Hadi insallah gecen hafta kactin 69 mu ?Ben de inşallah 68 i görürüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah gecen hafta kactin 69 mu ?Ben de inşallah 68 i görürüm![]()
Canım 4 5 yıl öncesine kadar gezmiştim oraları tatil dönüşü pamukkalenin karşısında değilmi yine gelirim inşAslında çok cektim foto hepsini yükleyemedim buraya buraya yolunuz düşerse beklerim
Miyavcm dukkanin ne kadar da güzel masallah hayirli bol kazanclarin olsun
Çikolatamı hani nerdeBubayji hedefim 70ti ama bilmiyormmmm
Vurucam kendimi tatliya cikolataya![]()
Allah iyilik versin canimm birdaha yaşatmasin ♡♡♡Saol canm düne göre bugün daha iyi de toparlanmaya calisiyo suan
Biz ne zaman 69 olcaz babyHadi insallah gecen hafta kactin 69 mu ?
Aaa kacti ki benim hedef ya hatirlayamadm suanAyy sonu geldi çattıiiiiihedeflerinizi hatırlıyor msnz tablo yapmıştık yarın tabloyu paylaşicam bakalim kimler ay sonu hedefine ulaştı
sonra da yeni ay sonu hedefleri belirleriz
![]()
Reglini tam olduysan bütün ödemlerde gitmiştir yarina güzel bir rakam göreceksin benceSana konusmuyorm senle
evet ama ben gecen ay regl olmadim.. bu ayin basinda cok az gordum demistim hatirliyosan sonra bu hafta bidaha oldum tam oldumm oyuzden sabit kaldigimi dusunuyorm insallah bakalim..
Hahahahaa buzdolabnda browni falan var cikolata var ama muhattap olmuyorum kendileriyleÇikolatamı hani nerde![]()
Insalllaaah sekerim pancarim :)Reglini tam olduysan bütün ödemlerde gitmiştir yarina güzel bir rakam göreceksin bence![]()
Süpriiizzz süprizzzz yarin paylaşicamAaa kacti ki benim hedef ya hatirlayamadm suan![]()
Hosgeldin canm burda olursam daimi olarak cok güzel kilolar verecegine emin olabilirsin.yeterki yediklerini yaz sporunu ihmal etme yeterMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım
58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek
İnşallah başarılı olurum:)
Az kaldi partemmm azzBiz ne zaman 69 olcaz baby![]()
Nasilsin canimOhhh şükür geçmişi okudum bitiedim..maşallah muhabbete gel...
Miyav_su dükkan güzel olmuş bol kazançların olsun inşallah..
Haa o zaman bu hafta 72 felan olmssundur canm tam 72 olmasada 72.5 felan kesin olmussundur74 kg dum![]()