• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

Şartlar olunca gözüm korktu:) Ben yokum kusura bakmayın lütfen... Herkes istediği zayıflığa ulaşır inşallah...

Olur tabi canım ama benim yaptiğim herşeyi yapabilecek msn liste yeni üye alımı cuma paylaşim alanini takip etme sonuç listeleri bölümünü takip etme gerekirse listeyi paylaşmayi hepsini öğrenmek istemelisin çünkü benim bi işim olduğunda gözüm arkada kalmamali ve mezun bile olsan burayi birakmamalisin:cool:kabil mii:cool:
kabilllllllllllll ama ögretcen demi bana:KK55::oops:

Şartlar olunca gözüm korktu:) Ben yokum kusura bakmayın lütfen... Herkes istediği zayıflığa ulaşır inşallah...
canim gozun korkmasin boyle bakinca uzun bir ismis gibi geliyor ama zaten muptelasi oluosun takimin..acele etme dene bir hafta 35 msj degil 350 msj yazilio merak etme..ama tabiki bu uzun vadeli bir yol en inemliside senin azmin dusun tasin beklioruz canim:KK200:

Haa o zaman bu hafta 72 felan olmssundur canm tam 72 olmasada 72.5 felan kesin olmussundur :KK49:
bakalim umut ediyorum..
Ahh birde ben olsaydımm..davul gibi şiştim fenayım ergen gibi yüzümü sivilce bastı yaaa..bu akşam kuzenin düğünü var bide..oldu mu şindi..
Uzulme cnm sen yine cok guzelsindir
Tam yarama parmak bastın gercektn biz ne zaman 6 li rakamlari görücez ya offf :mad:
Nisan sonu icin hedefn ne kız 6 li rakamlara geceriz heralde nasipse o zamana :KK59::KK14:
bilmiyormmmmmmmm :oops:

Back
X