• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ne yalan söyleyeyim hic düzgün beslenemedim.oturup dogru dürüst y3mek yemeye bile firsat bilamadm cogu zaman. Ayak üstü atistirdim.hastane doktor derken düzenim bozuldu.allah a sükür iyiye gidiyor ama hep yeni birsey cikoyor.önce soguk alginligi , o gecmeden kulak iltahabi ve ishal geldi.bugün de vücudun da kirmizi noktalar cikti. Ne diyeyim bugünümüzede sükür
Ayy kiyamam kuzuyaa Allah im şifa versin hemencik iyileşsin inşallah:KK200: yemek düşünecek halin yok zaten canim yavrunla ilgilen düşünme:KK200::KK200:

Kuzumm bugün öğlen küçük kepekli sandviç emeğinin içine domates ve peynir koyup yedim yanındada bir fincan yeşilçay
Afiyet olsun canim güzel olmus:KK200: msjlardan alinti yapmiyorsun karışıyor kuzum:KK37::KK37: biliyorsun degil mi alinti yapmayı:KK33:

Senin neyin var neden mutlu değil esin sen dha güzelsin ondan anlatmak istersen ezelden konusabiliriz
Teşekkür ederim genelde herkes aynısını söylüyor bana şuan konuşacak halim yok çünkü ağlamak istemiyorum bugün gelirse konuşmalıyım onunla kafamı karıştırdı

SekerPancarii SekerPancarii canim ben bu hafta hic menü bildirimi yapmadim burayada ugramadim.ama yarin kilo bildirimi yapmak istiyorum tabi mümkünse kurallari bilmiyorum.insallah pazartesiden itibarende menü bildirimiyle kaldigim yerden devam etmek istiyorum tabi kizim iyilesirse insallah
Tabiki canim yap kilo bildirimi sonuçta kizin hasta ve o yüzden uğrayamadin izne ayırmıyorum o zaman seni:KK200: inşallah kuzunda biran önce iyileşir:KK200:

Back
X