- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin ozlettin kendiniiDukan bence
Canım tebrik ederimSagol cnm sukur kirdim yaa.. ayy 6lara cok az kaldiiii
6.takimdan gordumde kiskandimmAyy ne güzel düşünmüssün tatlimmm3 fıstığı da tebrik ediyorum
![]()
nasil gecti cnmm alisirsin takma kafana:))Ayy ilk is günü olmasindan midir nedir resmen kafam şişti kizlar ya![]()
Valla nasil gecti bende anlamadm ama asiri kafam şişti ya ilk gün ya heralde ondandrnasil gecti cnmm alisirsin takma kafana:))
afiyet olsun canimmmAyeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 4 kasik kiyma kavurmasi 1 dilim t.buğday ekmek salata 2 kasik yogurt
Ara 1 elma simdilik
ne is yapiosun canimm ben bilmirumm soyledinde atladim mi ben acabaaValla nasil gecti bende anlamadm ama asiri kafam şişti ya ilk gün ya heralde ondandr
Bi poliklinikte bilgi islemdeyim canmne is yapiosun canimm ben bilmirumm soyledinde atladim mi ben acabaa![]()
Afiyet olsun partemmmSabah;iki haslanmis yumurtaaa, peynirrrrr, domatessss ,zeytinn,pastirma. Hepsinden saglaaaam doyana kadar yedim..
Aksam; balik izgara, salataa ve yulafciklarimdan yedim..
Canim napiyorsun kizin nasil olduTebrikler ederim canlarım
![]()
Ilk gün ya ondandr canimm eve geçtin mi güzelce dinlenAyy ilk is günü olmasindan midir nedir resmen kafam şişti kizlar ya![]()
6.takimdan gordumde kiskandimm![]()
Kuzum öyle konuşmuştuk ya ayirdim izne düzeltemem çünkü saati geçtiKızlar merhaba .
Kaptanım izne ayrılmayım cuma yada perşembe Bi şekilde bil. yaparım ben.
Afiyet olsun canim ćok dengeli güzel olmuşAyeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 4 kasik kiyma kavurmasi 1 dilim t.buğday ekmek salata 2 kasik yogurt
Ara 1 elma simdilik