• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 4 kasik kiyma kavurmasi 1 dilim t.buğday ekmek salata 2 kasik yogurt
Ara 1 elma simdilik

Ayeica bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase domates çorbası 1 kase yoğurt 4 kasik fasülye yemegi (taze fasulye ) 1 dilim normal ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 1 elma simdilik
afiyet olsun canimmm

Kızlar merhaba .
Kaptanım izne ayrılmayım cuma yada perşembe Bi şekilde bil. yaparım ben.
Kuzum öyle konuşmuştuk ya ayirdim izne düzeltemem çünkü saati geçtio_O :KK58:amaaa izne ayrılmış gibi düşünme kendini aynen devam et zaten 2 haftada bitiyo izin :KK60: telefonun düzeldi mi:KK37::KK33:

Ara 3 hurma 2 ceviz
Ara 1 sade türk kahvesi
Ara 1 elma simdilik
Afiyet olsun canim ćok dengeli güzel olmuş:KK19:

kizlar ben saat 7 de kacamak olarak 2 lokma haslanmis tavuk ve bir lokma tb ekmegi yedimm:mad:kizimi yedirirken onmli degil bukadari biliorum ama yemk saatim gecmisti sinir oldummmm:KK14:

Back
X