• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten

20160403_014241-1-1.webp

Dilimler böyle küçük ve inceydi kizlar kayseri yaglamasnda

Kizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..

Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Geçmiş olsun canimmm:KK74: dikkat et kendine menü gayet iyi:KK19:
Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 1 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim beyaz ekmek 1 kase cacik
Ara 1 süt
Aksam 2 dilim t.buğday ekmek 4 kaşık kıyma kavurması domates salatalik
Ara 1 paket bitter çikolata :KK43: :KK43: :KK43:
Suan da bu kadar.zaten bitter çikolatayla batirdm işi
Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü:KK47::KK47::KK47:
Sabah: omlet,peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 lokma cezerye
Ara:light sütlü latte,1 küçük kurabiye
İkindi:taze fasulye,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 çilek,1 dlm kavun
Akşam: 1 avuç kuruyemiş, 1 portakal,2 günkurusu
Bugün sabahtan akşama kadar baş ağrım olduğu için spor yok.
Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuş:KK60: geçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu:KK200:
Kahvaltım
Kepekli tost
5 zeytin
1 kupa kahve

Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağından biraz az bulgur pilav
Çok az tavuk göğsü
1 kase tarhana çorbası

Ara Öğün
1 kupa kahve
3 tane kuru kayısı :KK64:

Akşam Yemeğim
1 kase peynirli salata

Spor
Yarım saat yürüyüş
Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun:KK60:
Teşekkür ederim canım öylemi diyorsun ben pek beğenmedim:110:
Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş:KK16::KK16:
Selam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsun:KK19::KK19: ama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat:KK47:
Yarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum
Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaa:KK68::KK68::KK68: planin çok iyi tatlim afiyet olsun:KK60:
@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata

Ara öğün
Muz 1 adet

Su 2litre

1 saat yürüyüş
Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim :KK60:
kizlar sarjm bitti bitick yeni eve donuorz menumu yazayim
sabah 2 yumurta 2 yk kepekli orgu peynirli omlet cherry domates sekersiz cay
aksam misafirlikte oldugumzdn biraz saat gecti ama iyi kurtardim 5 adet sarma 1 bardak ayran ve salata yedim sonrada 2 bardak kola ictim..baska bisey yemedim tatlilardan herseydn uzak dursum ekler vardi ve waffle cok severim:KK43:
Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardak:KK53::KK53:afiyet olsun tatlimm:KK19:
Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, lor peyniri, bir dilim mısır ekmeği, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, iki parça somon, salata..
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün:KK19:
Ayrıca kızımı sormuşsunuz tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..gayet iyi kendini toparladı..iki haftada iki kilo vermiş çok sevindi....
@ParteMoralll sanada geçmiş olsun canım..
Çok sevindim canimm:KK15::KK15:
Daha baska neler yedim bir bilseniz ah bilseniz
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım:KK19:

Kizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten
Canim kaçamak yapmiyorsun normalde o yüzden bu kaçamaklı günü şu şekilde görmezden gelelim:KK59: sen bu günü protein ağırlıklı karbonhidrat çok az tatlı sıfır olarak geçir bide üstüne yaptığın sporu artir anlaşalim tamam midir:cool::cool:

Canim kaçamak yapmiyorsun normalde o yüzden bu kaçamaklı günü şu şekilde görmezden gelelim:KK59: sen bu günü protein ağırlıklı karbonhidrat çok az tatlı sıfır olarak geçir bide üstüne yaptığın sporu artir anlaşalim tamam midir:cool::cool:
Varya motivasyonum sifir niyeyse yani suan diyet bir nokta kadar umrumda degil
Ama aslinda umrumda olmak zorunda çünkü persmbe diyetisyene gidicm :110:

Canım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canım
Ya saçma sapan oldu menüm.hem başım ağrıyordu hem dışardaydım.öple yemeğini geç yiyince akşam yemek yemek istemedi Can'ım.eşimin pizza günüydü ben boş boş baktım pizzaya meyve falan yedim

Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuş:KK60: geçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu:KK200:

Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsun:KK19::KK19: ama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat:KK47:

Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaa:KK68::KK68::KK68: planin çok iyi tatlim afiyet olsun:KK60:

Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardak:KK53::KK53:afiyet olsun tatlimm:KK19:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım:KK19:
Öğlen daha tok tutacak birşey yeseydim keşke o yüzden selinim teşekkür ederim:KK45:

@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata

Ara öğün
Muz 1 adet

Su 2litre

1 saat yürüyüş
Bence gayet güzel ama sabahki süt eğer hazır kutu sütse çok şekerli onlar

İlahi esmerm91 bir de bunun stresini yaşama.iş oturdukça diyetin düzene girer sıkma canını.vücudunu şaşırtmış oldun boşver

mutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır:KK49:

kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyım:cool: aslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)

Teşekkür ederim selincim.baş Ağrı'm akşama geçti çok şükür.

mutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır:KK49:

kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyım:cool: aslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)
Hoşgeldin canım.

Back
X