- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.881
Neden canimmm bi sorun mu varVarya motivasyonum sifir niyeyse yani suan diyet bir nokta kadar umrumda degil
Ama aslinda umrumda olmak zorunda çünkü persmbe diyetisyene gidicm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canimmm bi sorun mu varVarya motivasyonum sifir niyeyse yani suan diyet bir nokta kadar umrumda degil
Ama aslinda umrumda olmak zorunda çünkü persmbe diyetisyene gidicm![]()
Anladimmm sen acıktın ona sinir oldunnÖğlen daha tok tutacak birşey yeseydim keşke o yüzden selinim teşekkür ederim![]()
Hehhh bak nası da anladın leb demedenAnladimmm sen acıktın ona sinir oldunn![]()
![]()
Teşekkür ederim selincim.baş Ağrı'm akşama geçti çok şükür.
Hehhh bak nası da anladın leb demeden![]()
Tamam canım![]()
![]()
protein yiiii tok tutar
![]()
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARImutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır
kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyımaslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)
Herkese Mutlu pazarlar.kaçamaksız bir gün diliyorum hepinize ve tabi kendime.
Ne bilim carpti beni havalarrrr yahu :/ az oncede kestane bali yedm mecburen puffff yaaaaaaaaaa@ParteMoralll canim cok gecmis olsun noldu sana![]()
Sagol cnmm benmAyrıca kızımı sormuşsunuz tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..gayet iyi kendini toparladı..iki haftada iki kilo vermiş çok sevindi....
@ParteMoralll sanada geçmiş olsun canım..
Nasil oldun güzelimNe bilim carpti beni havalarrrr yahu :/ az oncede kestane bali yedm mecburen puffff yaaaaaaaaaa
Sagol cnmm benm
Canım kendin de demişsin tamamen stresten olan bir durum..sen telafi edersin canımKizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten
yedimm dunde yemistim yazmaya unuttm bogaza cok faydali napalm mecburum iyilesiyim toparlicam insallah bugun daha iyiyim..Nasil oldun güzelimolsun ye iyi olur kestane bali
çok faydali
![]()
Selam kızlar..bütün gün annemdeydim kı,kardeşim de vardı bol bol bebiş sevdik uğrayamadım buraya..
Ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..
AyrıcaMiyav_su nerelerdesinn...
Cok tesekkur ederim hoşbuldumAmanin feraceliii hosgeldin @masalperisi_ sende hosgeldin
Tekrar hoşgeldin kuzum merak etme sedacim bütün kilolardan kurtulucaz kalici olarak inşallahAllah evliliğinde mutluluğu daim etsin balim
![]()
Tamam balim yaziyorum hemen listeye 4 5 kilo gider diye dusunuyorum suan 82.3Yeni gelen fıstıklarrr sizde bu ay sonu hedeflerinizi yazın![]()
Sanada mutlu pazarlar balım kaymağım
Cooooook geçmiş olsun canım![]()