• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canimmm:KK74: dikkat et kendine menü gayet iyi:KK19:

Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü:KK47::KK47::KK47:

Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuş:KK60: geçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu:KK200:

Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun:KK60:

Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş:KK16::KK16:

Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsun:KK19::KK19: ama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat:KK47:

Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaa:KK68::KK68::KK68: planin çok iyi tatlim afiyet olsun:KK60:

Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim :KK60:

Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardak:KK53::KK53:afiyet olsun tatlimm:KK19:

Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün:KK19:

Çok sevindim canimm:KK15::KK15:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım:KK19:
canim kola 1 bardak ya yanlis yazmisimmm:(

Cok tesekkur ederim hoşbuldum:KK66:

AMiN kuzum cok tesekkur ederim:KK200: INŞALLAH kurtulcaz balimmm hem takim icin hem kendim icin elimden geleni yapicam bal :KK66:

Tamam balim yaziyorum hemen listeye 4 5 kilo gider diye dusunuyorum suan 82.3 :KK66: nezaman listede olabiliriz kuzu deneme suresi hangi tarhte biter:KK200:
2 hafta sonra listedesiniz kuzum 3.cuma yani:KK15::KK15:hadi bakalım bu yaz bütün kilolari geride birakalim:KK73::KK73::KK73:

Bu gencecik yaşta ne çocuğu :KK70: dermişimmm:confused::confused:benimde 3 buçuk yaşında kizim var:KK37: Allah bağislasin balim oģluşunu:KK200::nazar:
Bak oglusumaaaa :D
IMG_20160401_152916578.webp

Kizlar mutlu pazatlar demek icin gec kaldim ama hala eve gecemedim..menum cok sacma ama yazayim yinede...
sabah kahvaltiya gittigimz icin 1 haslanmis yumurta sarusi,z.yagli havuclu brokoli salatasi,z.yagli pancar salatasi,2 kucuk dilim kiymali borek,1 kucuk sigara boregi,dil peyniri,susamli peynir ve sekersiz cay ictim..simdide corba yada salata yicm henuz karar vermedim

yani acik bufe kahvaltida binlari yemem bi harikaydiii kizlarrrrrrrrrr tatli kizartma faln el surmedim..

ayyyyy şaksukalar dolmalar bayilirimmm kahvaltidaaaaaa:(

Sabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..

Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!

Sabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..

Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!

Cok gecmis olsunnnn canim:KK43:

Back
X