• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canimmm:KK74: dikkat et kendine menü gayet iyi:KK19:

Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü:KK47::KK47::KK47:

Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuş:KK60: geçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu:KK200:

Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun:KK60:

Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş:KK16::KK16:

Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsun:KK19::KK19: ama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat:KK47:

Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaa:KK68::KK68::KK68: planin çok iyi tatlim afiyet olsun:KK60:

Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim :KK60:

Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardak:KK53::KK53:afiyet olsun tatlimm:KK19:

Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün:KK19:

Çok sevindim canimm:KK15::KK15:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım:KK19:
canim kola 1 bardak ya yanlis yazmisimmm:(

Cok tesekkur ederim hoşbuldum:KK66:

AMiN kuzum cok tesekkur ederim:KK200: INŞALLAH kurtulcaz balimmm hem takim icin hem kendim icin elimden geleni yapicam bal :KK66:

Tamam balim yaziyorum hemen listeye 4 5 kilo gider diye dusunuyorum suan 82.3 :KK66: nezaman listede olabiliriz kuzu deneme suresi hangi tarhte biter:KK200:
2 hafta sonra listedesiniz kuzum 3.cuma yani:KK15::KK15:hadi bakalım bu yaz bütün kilolari geride birakalim:KK73::KK73::KK73:

Bu gencecik yaşta ne çocuğu :KK70: dermişimmm:confused::confused:benimde 3 buçuk yaşında kizim var:KK37: Allah bağislasin balim oģluşunu:KK200::nazar:
Bak oglusumaaaa :D
IMG_20160401_152916578.webp

Kizlar mutlu pazatlar demek icin gec kaldim ama hala eve gecemedim..menum cok sacma ama yazayim yinede...
sabah kahvaltiya gittigimz icin 1 haslanmis yumurta sarusi,z.yagli havuclu brokoli salatasi,z.yagli pancar salatasi,2 kucuk dilim kiymali borek,1 kucuk sigara boregi,dil peyniri,susamli peynir ve sekersiz cay ictim..simdide corba yada salata yicm henuz karar vermedim

Sabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..

Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!

Sabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..

Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!

Cok gecmis olsunnnn canim:KK43:

Back
X