- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.101
Tamamdir kaptanim teşekkür ederim haber verdiğin içinKizlar miyavsu bu sıra pek uğramicak bana haber verdi merak etmeyin geri gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdir kaptanim teşekkür ederim haber verdiğin içinKizlar miyavsu bu sıra pek uğramicak bana haber verdi merak etmeyin geri gelecek![]()
Ayy insallah gider ya birde nisan sonu icin hedefimi 69.5 koydum smdiden böyle gidersem hedefime ulasamayack gibi görünüyorumohh iyi cnm sevindimmmm senin adina..
O +1 bigunde gider merk etmeeeeee
Kolay gelsin kiz benimde ev temizlenecek bi el atsanda bnmkide aradan ciksaBenimde dışarı cıkma isi iptal oldu bende haz8r ev boş temizlik yapıyorum![]()
Ben bitirdim islerimi gelem hemen sanaKolay gelsin kiz benimde ev temizlenecek bi el atsanda bnmkide aradan ciksa![]()
Aynen ya burdaki destek insani ne kadar motive ediyormus inan bugün daha iyi anladm bunuTeşekkür ederim canım
Ben de haftasonu birsürü şey yemiştim sizler olmasaydınız.burdaki destek çok güzel.eleştiriler de.
Amanin giz masallah ne bu hizBen bitirdim islerimi gelem hemen sana![]()
Oo süper bende yumurta kırıcaktım yemek yapmaya üşendimAmanin giz masallah ne bu hiz
Gel de önce bi yemek yiyelm benm öğlen yemek saatim geldi kalorisi az metabolizma hızlandırıci corba yaptm yiyelm sonra baslariz olmami![]()
1 karecik??![]()
Oo süper bende yumurta kırıcaktım yemek yapmaya üşendim![]()
Günaydın canım.tebrikler.Herkese gunaydinn @SekerPancari71 @ParteMoralll @Ayferelifesmerm91 K kova01 @marlin18 @seydarella @masalperisi_
Feraceli @fitanne kubra
canim merak etme hizli alinan kilolar dikkat edince hizlica gidiyor..
bu yuzden burdayizz canim..Dikkatine diyete degil bundan 1-2 ay sonra aynada nasil gorunecegine ver..tamda yaz başı
süperizzzzzz kaptannnnn
bende 63.3 yani -400 ile basladim haftaya..birde kizlar suna inaniyorummmmmm p.tesi cok onemli bugun kazasiz belasiz gecerse haftanin diger gunleri jedense daha bi kolay oluyor benm icin..haydi bismillah
NOT:canla başla itina ile diyet yapilir![]()
Tadı nasıldı esmercim?Kizlar diyetisyenin paylastigi bi corba tarifi var yapmak isteyeniniz olursa diye sizinlede paylasiyim dedm hem kalorisi düşük hemde metabolizma hizlandiriyormus
1 kabak 1 sogan 1 domates 1 sivri biber 1 kırmızı biber 1parca maydonoz+dereotu 1 kasik bulgur
Tüm malzemeleri haşlayın ve blenderdan gecirin corbaniz hazr..
Istediginiz gibi baharatta ekleyin ben biraz acili yaptm metabolizmamim hizlansin iyice diye
Geliyooorum.gel hadi o zaman
agzin bal yesin canimmm az kaldi cok sukur 4 kilocukkkkGünaydın canım.tebrikler.59 a ne kaldı şunun şurasında