• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar diyetisyenin paylastigi bi corba tarifi var yapmak isteyeniniz olursa diye sizinlede paylasiyim dedm hem kalorisi düşük hemde metabolizma hizlandiriyormus
1 kabak 1 sogan 1 domates 1 sivri biber 1 kırmızı biber 1parca maydonoz+dereotu 1 kasik bulgur
Tüm malzemeleri haşlayın ve blenderdan gecirin corbaniz hazr..
Istediginiz gibi baharatta ekleyin ben biraz acili yaptm metabolizmamim hizlansin iyice diye

Herkese gunaydinn @SekerPancari71 @ParteMoralll @Ayferelif esmerm91 esmerm91 K kova01 @marlin18 @seydarella @masalperisi_ Feraceli Feraceli @fitanne kubra :KK25::KK68:

canim merak etme hizli alinan kilolar dikkat edince hizlica gidiyor..

bu yuzden burdayizz canim..Dikkatine diyete degil bundan 1-2 ay sonra aynada nasil gorunecegine ver..tamda yaz başı

süperizzzzzz kaptannnnn:KK19::KK76:
bende 63.3 yani -400 ile basladim haftaya..birde kizlar suna inaniyorummmmmm p.tesi cok onemli bugun kazasiz belasiz gecerse haftanin diger gunleri jedense daha bi kolay oluyor benm icin..haydi bismillah
NOT:canla başla itina ile diyet yapilir:KK45:
Günaydın canım.tebrikler.:KK9:59 a ne kaldı şunun şurasında

Kizlar diyetisyenin paylastigi bi corba tarifi var yapmak isteyeniniz olursa diye sizinlede paylasiyim dedm hem kalorisi düşük hemde metabolizma hizlandiriyormus
1 kabak 1 sogan 1 domates 1 sivri biber 1 kırmızı biber 1parca maydonoz+dereotu 1 kasik bulgur
Tüm malzemeleri haşlayın ve blenderdan gecirin corbaniz hazr..
Istediginiz gibi baharatta ekleyin ben biraz acili yaptm metabolizmamim hizlansin iyice diye
Tadı nasıldı esmercim?

kizlar erkenden menumu yazayimmm sabah 1 dilim tb ekmegi labne peynir ile ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
gec yedim o yuzdn ara ogun yaptim oda bir dolu avuc cog badem 5 kuru kayisi @SekerPancari71 in tarifi ile kayisinin icine bademler kondu löp löpp yendi:kk77:
saat 16.30 gibide 1 cay bardagi karabugday ve 1 haslanmis kalcali butusummm var yogurtla onu yicemmmmmmmm:KK45:

@SekerPancari71 sen cevizle yapmistin sanirim valla gün kurusuyla daha guzl olur bence icinede ceviz badem ohhh ohhhh sap saglikli tatliii..incirlede harika olur ama o cok sekerliii gun kurusi iyidir:KK70::stop:

Back
X