• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

-300 gr da -300 dürrrrrrr ayyy zaten yedim bi lokma daha yapmioruz toparlanioruzzz...Suyumuzu icioruz sporumuzu yuryusumuzu yapioruzzzz yarin oersembe kemerler daha bi sıkılsın..havalara baksaniza yaz gelio kizlar beyaz pantolonlar neredeeeee:KK3::cool:

kizlar cok erken ama menumu yazayim...
sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
ara yaklasik 15 cig badem 1 cay b.sut
oglen 2 dilin tb ekmegi ve krem peynir kirmizi biber ile sandvic(cok lezizdi)
aksam ton balikli salata yapicimmmmm 1 tane soda ictim
Güzel olms moon düne istinaden bgn daha iyi yanikine

img1459951688390.webp
Evet kizlar kacamak yapmak mi yoksa diete sadik kalmakmiii??

SekerPancarii SekerPancarii ohh sihhatler olsun keske yikandikca yaglarrr erise gitseee sudan cikmayiz demiiiiii:KK45: ama kış aylarinda bile daha ılık suyla yikanmayi tabsiye ediolar cunku vücut normal isisina donmeye calisirken enerji harciyor kizlar:KK49::KK59:

Selam kizceler:-)ben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik

Bugünkü menüm
Sabah: çilek,chia tohumu,yulaf ve sütten oluşan lapa
Ara:2 günkurusu arasına 2 ceviz
Öğle: bezelye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara:greyfurt, 1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Akşam: yeşil mercimek,pırasa ve yumurtalı böreğimsi bir yemek, siyah dut
45 dk aerobik.böreğimsi yemeğin tarifini instagramdan karataycı birinden aldım denedim , yedim ama çok lezzetli gelmedi bana

Selam kizceler:-)ben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik
bana çok sağlıklı gelmedi bu menü.bence de bırakman iyi olmuş. Daha uzun vadeli diyetleri dene canim

KahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp , bir avuç badem ceviz
Ara;2 gün kurusu, 2 kuru erik, bir hurma, bir avuç fındık
Aksam, bir tabak kuru börülce yemeği, 1 dilim ekmek, salata, yogurt
Spor 2 buçuk saat yürüdum

KahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp , bir avuç badem ceviz
Ara;2 gün kurusu, 2 kuru erik, bir hurma, bir avuç fındık
Aksam, bir tabak kuru börülce yemeği, 1 dilim ekmek, salata, yogurt
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Afiyet olsun menün de sporun da çok güzel canım

Back
X