• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, maydonozlu çökelek, üç günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, bir tabak keşkek, yoğurt..
Sabah iki saat yürüyüş..

Kizlar simdiden heoinizin kandili i kutluyorum..Yarin ALLAH nasip ederse oruc tutmak niyetindeyim..biraz gec yemis olucam ama yarin icin oyle olucak..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi tüm ibadetlerimizi kabul etsin inşALLAH:KK68:
Senin de kandilin mübarek olsun canım..ne güzel niyetli olacaksın..regl olmasam ben de tutacaktım..

Selam kizceler:-)ben ısveç diyetine devam ettirmiyorum artık yapamicam zorr bugünkü menüm sabah türk kahvesi öğlen canım hiçbirşey istemedi form kepekli bisküvi akşamda menemen çorba bugün spora gidemedim dışarda işlerim vardı 1 buçuk litre şu simdilik
Hiiic begenmedim :KK12:

Bugünkü menüm
Sabah: çilek,chia tohumu,yulaf ve sütten oluşan lapa
Ara:2 günkurusu arasına 2 ceviz
Öğle: bezelye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara:greyfurt, 1 avuç leblebi+kabak çekirdeği
Akşam: yeşil mercimek,pırasa ve yumurtalı böreğimsi bir yemek, siyah dut
45 dk aerobik.böreğimsi yemeğin tarifini instagramdan karataycı birinden aldım denedim , yedim ama çok lezzetli gelmedi bana
Chia tohumu neye yariyorms canm cok duyar oldm bu ara ? Birde tadi nasıl

Sabah
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 cay kasigi böğürtlen rejeli
1 bardak cay(sekersiz)

Öğlen
1 tabak yesil fasulye
1 kase salata
1 dilim t ekmek

Akşam
1.5 kase mercimek corbasi
2 adet salatalık

Ara öğün
Sekersiz nescafe
2 ceviz

Spor
10 bin adim atildi :KK66:

Su 2litre
Cok iyi canm sporda gayet güzel olmuş

Bu arada A Ayferelif msjini gördüm de alintiliyamadm ya..
Niye böyle oldun canm bi toparlan artik ya kendin icin yap yani bunu.sonra bak cookkk pisman olursun..
Yarisma kurallarını tam bilmiyorum ama sanirim 2 hfta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor.lütfen dikkat et lütfen

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 2 kask yogurt 1 kasik sebze yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 12 çilek 1 sade türk kahvesi
Aksam 8 yemek kaşığı nohut 1 kase yoğurt (ekmek yememem gerekiyorms ya dün siz hakliymissiniz diyetisyen dedi diye resmen sallamisim kagit yanimda olmayinca öyle zannettim bir an)
Ara 1 yeşil cay 12 çilek (minik)
Spor 7 km yürüyüş su 2.5 litre

bDpXrj.jpg

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah :KK36::KK36:

Back
X