- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.401
Ayy yok canm ya nerdeeeYoksaolmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok canm ya nerdeeeYoksaolmasın
Yaaa canm gecms olsn hep mi böyle oluyorKac saattir artık aglıyorum ağrıdanbetim benzim kalmadı felaket ağrı ve asırı oluyorum kahve falan içiyorum ama hiç azalma yok
off cok moralim bozuk
Skma canini tatlim haftaya eksiyi görürsün inşallahAma ben artıda olcamregliden
Allah kabul etsin canım sahurda yumurtayı tam yeseydin daha uzun süre tok tutardı.menün çok güzel afiyet olsunben menunu yazayim
sahyrda domates bolcaaa koy peyniri,salatalik,ceyrek haslanmis yumurta,1 dilim tb ekmegi ve sekersiz cay hmm 1 tanede hurma yidimm...
iftarda firinda sebzeli köfte ve mercimek corbasi var..![]()
Kendimi bildin bileliYaaa canm gecms olsn hep mi böyle oluyor
Öğle yemeğini geçiştirmissin kuzu yemek yeseydin keşkeKahvaltım
Kepekli tost
1 kupa yeşil çay
Ara Öğün
yarım paket altın başak
(üzerin avakado)
Öğle Yemeğim
1 paket altınbaşak
1 kupa sütlü kahve
Akşam Yemeğim
Avakadolu Salata
1 lase mercimek çorbası
Salatanın tarifi sayfamda .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...acelinin-degisik-mutfagi-ve-tarifleri.915496/
4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…![]()
![]()
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah![]()
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim![]()
Sizinde canimmGünaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun![]()
Allah kabul etsin kuzum iftari hafif yapKizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAHBende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Yok kuzum diskalifiye olmazsın sen toparlama kendini bu hafta fazla kaçmış olabilir bu günden başla tekrar balimHadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
Evet malesef insanları kıramıyorumhemde perşembe günü
![]()
Neyse kuzum olmuş artik misafirlik zor oluyor üzme kendiniEvet malesef insanları kıramıyorum![]()
Keske ama bugün menüm güzelÖğle yemeğini geçiştirmissin kuzu yemek yeseydin keşkeafiyet olsun tatlışş
![]()
Hic oldumu simdi buKahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim![]()