• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben menunu yazayim
sahyrda domates bolcaaa koy peyniri,salatalik,ceyrek haslanmis yumurta,1 dilim tb ekmegi ve sekersiz cay hmm 1 tanede hurma yidimm...
iftarda firinda sebzeli köfte ve mercimek corbasi var..:KK68:
Allah kabul etsin canım sahurda yumurtayı tam yeseydin daha uzun süre tok tutardı.menün çok güzel afiyet olsun

Kizlaaar kandiniliniz mübarek olsun:KK200::KK200::KK200: hic uğrayanadm kusura bakmayin yatili misafirim varo_O

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim :mad::mad:

4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…:KK74:
bDpXrj.jpg

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah :KK36::KK36:
:KK200::KK200:sizinde kandiliniz mübarek olsun kizlar6:KK15::KK60:

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim :mad::mad:
:mad::mad::mad:hemde perşembe günü:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAH:KK43: Bende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Allah kabul etsin kuzum iftari hafif yap:KK15:inşallah yarin eksi görürsün:KK200:

Hadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
Yok kuzum diskalifiye olmazsın sen toparlama kendini bu hafta fazla kaçmış olabilir bu günden başla tekrar balim:KK200:

Hic oldumu simdi bu :KK12:

Back
X