- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.641
Günaydın bebekleerrr iyi pazarlarrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz oda firinda kizardi yagsiz zatenBen dün tüm büyük beden kıyafetlerimi gönderdim.44,42 beden artık evde barındırmıyorum.eskiden hamile kalırım lazım olur diye bekletiyordum ki gerçekten kullandım. Artık bir daha kilo alırsam giyerim diye evde bulundurmayacağım çünkü bir daha geri dönmek istemiyorum.38 e düşünce 40 ları da vereceğim birilerine.ev resmen hafifledi
çok sevindim canım hadi inşallah 1 kg vermiş olursun cumaya
keşke daha sağlıklı birşeyler yeseydin canim.haklısın insan bazen sıkılıyor ama emek vermeden hiçbir şeyin karşılığını alamıyor insan.biraz sabır gerekiyor.
patates salatası yerine başka birşey tercih etseydin keşke full karbonhidrat.ama öğlen yemişsin akşamı da hafif geçirmişsin.spor da iyi.afiyet olsun
afiyet olsun partem.umarım daha iyisindir.akşam ki kızarmış tavuk gözümden kaçmadıızgara yapsaydın keşke.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım gayet güzel menün
afiyet olsun moon cuğum.misafirlikteki birine göre iyi beslenmişsin.ikramlara dur demek gerçekten çok zor
Neyden canım kabaktan mıcanim bunlari yiyene kadar daha saglikli ve soyuruci seyler yeseydin ya aşk olsun
canim menuleein cok iyi gozumden kacmiyor maşALLAH sana hizlica gidick fazlaliklar
agiyet olsun canimm kendinle be
evet canim 20 ne cok gelio kulaga dimi darisi basiniza
afiyet olsun cn
afiyet olsun cnm keske oglen 1 tabakla kalsaydin ama doymak sonra saldirmaktan daha iyi..
esmerm91 K kova01
marlin18 menuler nerde kizlarrrr @kitap_asigi sende hic ugramadinnn
![]()
İyi pazarlarGünaydın bebekleerrr iyi pazarlarrrrr![]()
Günaydın bebekleerrr iyi pazarlarrrrr![]()
At canim şimdi izlemeye aldim seniCanim sana özelden mesaj atilmiyooo bisi dicektim
Üzüldüm canimm çok güzel ilerliyordunSelam kızlar..iki gündür gelemiyorum buraya.
Kafam allak bullak..yatıya gelen misafirler, ailevi sorunlar çoookk bunaldım..diyet falan da yapamadım zaten..
Affınıza sığınarak biraz ara vermek istiyorum .kafamı toparlamam gerek..
Allaha emanet olun..
Herkese günaydın kızlarr mutlu pazarlar![]()
Ne guzel biiirrr guuuuuuunnnnnnnn yaaaaaaaaamusmutluu pazarlariniz olsunnnnnnn
![]()
İyi pazarlar![]()
Fırındaysa sorun yok.afiyet olsun canımkiz oda firinda kizardi yagsiz zaten![]()
afiyet olsun.Sabah
Peynirli omlet
Zeytin (5 adet)
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim t ekmek
Öglen
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt
Aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
Ara öğün
1 tane küçük muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2litre
bugünkü menün daha güzel olmuş afiyet olsunSelam kızlar iki gündür pek ugrayamiyorim buraya neyse menume geleyim sabah domates salatalık çay peynir sucuklu yumurta bi iki kasik birazda salça kavurmasi baya iyi yaniakşam ise ızgara köfte durum kızlar