• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben dün tüm büyük beden kıyafetlerimi gönderdim.44,42 beden artık evde barındırmıyorum.eskiden hamile kalırım lazım olur diye bekletiyordum ki gerçekten kullandım. Artık bir daha kilo alırsam giyerim diye evde bulundurmayacağım çünkü bir daha geri dönmek istemiyorum.38 e düşünce 40 ları da vereceğim birilerine.ev resmen hafifledi :KK16:

çok sevindim canım hadi inşallah 1 kg vermiş olursun cumaya

keşke daha sağlıklı birşeyler yeseydin canim.haklısın insan bazen sıkılıyor ama emek vermeden hiçbir şeyin karşılığını alamıyor insan.biraz sabır gerekiyor.

patates salatası yerine başka birşey tercih etseydin keşke full karbonhidrat.ama öğlen yemişsin akşamı da hafif geçirmişsin.spor da iyi.afiyet olsun

afiyet olsun partem.umarım daha iyisindir.akşam ki kızarmış tavuk gözümden kaçmadı :cool:ızgara yapsaydın keşke.
kiz oda firinda kizardi yagsiz zaten:KK47:

canim bunlari yiyene kadar daha saglikli ve soyuruci seyler yeseydin ya aşk olsun:KK12:

canim menuleein cok iyi gozumden kacmiyor maşALLAH sana hizlica gidick fazlaliklar:KK76:

agiyet olsun canimm kendinle be

evet canim 20 ne cok gelio kulaga dimi darisi basiniza:KK200:

afiyet olsun cn

afiyet olsun cnm keske oglen 1 tabakla kalsaydin ama doymak sonra saldirmaktan daha iyi..:KK51:
esmerm91 esmerm91 K kova01 marlin18 marlin18 menuler nerde kizlarrrr @kitap_asigi sende hic ugramadinnn:KK12:
Neyden canım kabaktan mı

Selam kızlar..iki gündür gelemiyorum buraya.
Kafam allak bullak..yatıya gelen misafirler, ailevi sorunlar çoookk bunaldım..diyet falan da yapamadım zaten..
Affınıza sığınarak biraz ara vermek istiyorum .kafamı toparlamam gerek..
Allaha emanet olun..

Selam kızlar..iki gündür gelemiyorum buraya.
Kafam allak bullak..yatıya gelen misafirler, ailevi sorunlar çoookk bunaldım..diyet falan da yapamadım zaten..
Affınıza sığınarak biraz ara vermek istiyorum .kafamı toparlamam gerek..
Allaha emanet olun..
Üzüldüm canimm çok güzel ilerliyordun :KK43: kafanı topla hemen gel tatlımmmm:KK74:

Sabah
Peynirli omlet
Zeytin (5 adet)
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim t ekmek

Öglen
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt

Aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacık

Ara öğün
1 tane küçük muz

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Su 2litre

Selam kızlar iki gündür pek ugrayamiyorim buraya neyse menume geleyim sabah domates salatalık çay peynir sucuklu yumurta bi iki kasik birazda salça kavurmasi baya iyi yani:-)akşam ise ızgara köfte durum kızlar

kiz oda firinda kizardi yagsiz zaten:KK47:
Fırındaysa sorun yok.afiyet olsun canım
Sabah
Peynirli omlet
Zeytin (5 adet)
1 tatli kasigi acili ezme
1 dilim t ekmek

Öglen
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt

Aksam
1 kase domates çorbası
1 kase cacık

Ara öğün
1 tane küçük muz

Spor
1 saat tempolu yürüyüş

Su 2litre
afiyet olsun.
Selam kızlar iki gündür pek ugrayamiyorim buraya neyse menume geleyim sabah domates salatalık çay peynir sucuklu yumurta bi iki kasik birazda salça kavurmasi baya iyi yani:-)akşam ise ızgara köfte durum kızlar
bugünkü menün daha güzel olmuş afiyet olsun

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaf kepeğinden krep,1 adet turunç kabuğu reçeli
Ara; light sütlü latte
İkindi: 1 portakal, 1 avuç karadut
Akşam: bol yeşillikli kinoa kısırı,ayran
Ara: 1 kuruincir
Spor 1 saat aerobik

Kizlar iyi aksamlar..
sarraf sarraf canim hemen toparlan emi:(
bende bugun disarfaydim şarjmda az olunca bakamadim..menumu yazayim
saat 2 gibi kahvalti edebildik koy peyniri kasar peyniri bol domates salatalik 1 dilim tb ekmegi 1 yk labne sekersiz cay
aksam yumurtali patates 1 hurma 2 dilim muz 1 cay b.süt
bugun cok sacma beslendim ya yarin ola hayrola...
Kizlar bu hafta dokulmeyelim lutfen tamm miii canlarimmmmmm alalimm si 1.ligi elimizeee yeni arkadaslarimzda guzl ilerliyo bu hafta bomba gibi olalim..

Back
X