- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.841
ask olsun vazgecermiyim hiccccc beraber olucazzzzzzzBenimde hedefim 55 benden vazmıgectin mooncum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ask olsun vazgecermiyim hiccccc beraber olucazzzzzzzBenimde hedefim 55 benden vazmıgectin mooncum![]()
Canım en yakın zamanda bulur inş hayırlısıylaIns tatlım benimm saol![]()
Allah yardımcınız olsun canım.umarım en kısa sürede hayırlı haberlerinizi alırızFISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyceTakima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve
Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz
Moonlii
ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm
![]()
Yaa kıskandım bir an Allah razı olsun canımask olsun vazgecermiyim hiccccc beraber olucazzzzzzz![]()
Yaa canım ben seni örnek alıyorum yediysen bende yiyeyimkizlar gozum dondude neler yedim bilemezsiniz ama inanin bikemezsiniz yanii sayamam suanda utanirimmm![]()
Anca beraber kanca beraber canimcimmmmmmmm hepimizden razi olsun RABBIM inşALLAHYaa kıskandım bir an Allah razı olsun canım![]()
sakin ha bak nasl pismanim suan midem davul gibi olduuuuYaa canım ben seni örnek alıyorum yediysen bende yiyeyim![]()
Amin canımAnca beraber kanca beraber canimcimmmmmmmm hepimizden razi olsun RABBIM inşALLAH![]()
kizlar gozum dondude neler yedim bilemezsiniz ama inanin bikemezsiniz yanii sayamam suanda utanirimmm![]()
Kız öyle deme helal olsunbogazima dizileydide yemiyeydimmmm![]()
kiz olsun olsunda nasil icim yaniyor anlatamammmmmKız öyle deme helal olsun
Yürüyüş yap yarında telafi edersin tatlımkiz olsun olsunda nasil icim yaniyor anlatamammmmm
Afiyet olsun canım menün çok güzelSabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yulaf kepekli krep
Ara:10 badem,1 hurma ,4-5 karadut
Öğle: ıspanak, chia tohumlu yoğurt
Ara: Karatay usulü diyet kek
Akşam:ızgara tavuk, salata, yoğurt
40 dk aerobik