- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.461
Bilerek yapıyorum canım az hafif yiyince sabah rahat wc ye çıkıyorumAfiyet olsun canım.akşamları çok doyurucu yemiyormuşsun gibi geldi bana.çorba yoğurt gibi. Acıkmıyor Musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek yapıyorum canım az hafif yiyince sabah rahat wc ye çıkıyorumAfiyet olsun canım.akşamları çok doyurucu yemiyormuşsun gibi geldi bana.çorba yoğurt gibi. Acıkmıyor Musun?
Kuzuşuummm yeni girdim eve büyük heyecan la bakiyorum simdi listemize
Coooooookkk iyi canlarimmmm hepinizi tebrik ederim***14.TAKIM 461. ETAP***
Sarraf(78.2 / / /%)bildirimsiz izne ayrildi
Marlin18(58.9/58.4 / 0.5/%0.85)
Moon8187 (63.2/62.3 /0.9 /%1.42)
ParteMoralll ( 72.5/ / /%) kilosu sabit
Ayferelif (66.0 /64.8 / 1.2/%1.82)
esmerm91 (73.4 /72.9 /0.5 /%0.68)
kova01 ( 68.2/67 / 1.2/%1.76)
Seydarella(56.30/ 55.80/ 0.5/%0.89) yeni üye başlangıç tarihi 27 mart 2016, başlangıç kilo 56 hedef kilo 50
14.takım ortalaması:%0.927
Hmm belli canm diyetisyen listesine benziyoda sormak istedmCok tesekkur ederim canimmmkuzum ben 1 ay gittim özele ogrendim herseyi listemde var simdi kendim uyguluyorum
![]()
Tamam canimmafiyet olsun tatlimm yine cok iyi menuuu
afiyet olsun canimmmcimmm cok guzellll sen canini +400 e sıktiñ ama goruceksin reglinle beraber buhar olup ucucak cnm bende daha -idim hafta ici ama bak olmamis..hic uzulme cok iyi gidiosun canimmm benim bi hafta +cikip diger hafta 2.3 kg vermisligim var evelALLAH sende verirsin sakin dert etme bunu..bukadr motive ve duzenli sekilde ilerlerkn bukdr kucuk biseyin sinirlerini bozmasina sana yanlis yaptirmasina izin verme canim..inadina kirilana kadar devam..ben kac hafta 65te takildimm off gitmuo die die sinir oldum bak kirilio ve gidio marlinde oyleydi 58 den inmiom inmiom diodu bak bu hafta dikkat etti hopp - gordu..p.tesi tam motivasyon bekliorum canimmcimmmmm
daga en basinda zararli seyler hic olmamis canim..Cuma'nın rahatligina mi geldin o.tesi hepsi cikar aheste aheste merak etme sennn bu aksambyemk yok sana bol suu
oglen yedigin icin ve 1 catal oldugu icin bisey demiorum ama yaziorum kenara Cuma die koyverdik cogumuz bakiirummm![]()
Ayyyy cok özür dilerim kızlar insallah bundan sonra olmayacakcok daha dikkatli olucam sizin menuleri görünce utandim zatenenDemek daha 2.günden cıss seyler yedin ha![]()
Estağfurullah canm ne özürü yesen de yemesende kendine nede olsa..Ayyyy cok özür dilerim kızlar insallah bundan sonra olmayacakcok daha dikkatli olucam sizin menuleri görünce utandim zatenen![]()
Tamam sözzEstağfurullah canm ne özürü yesen de yemesende kendine nede olsa..
Böyle zamanlarda evden tok cikmaya bak.
Haydi yarindan itibaren sporuna ve beslenmene dört elle saril kacamak yok artik tamam mi
Harikasin canm gör bak haftaya koca bir eksi görceksin inşallahTamam sözz![]()
Ayy insallah canim yaaa dua edin bana da şu irademe sahip olayimmHarikasin canm gör bak haftaya koca bir eksi görceksin inşallah![]()
Sana da canimm bende uyuyorum gözlerim kapaniyorHayirli geceler kizlar![]()
Ayyy çok zor canım çocuk büyütmek. .ama bir o kadar da güzel.benim kızda yapiyo öyle arada.geçen gün hiç durmadı, uyumadı. Çok zorladı beni.galiba dişleri geliyor yineKizlar okadar yoruldmki anlatamam kizim cok huyszlandi uyumak istemedi coglik cigliga ayagumda salla esimle surayla kilda salla naptiysak uyumadi daha yeni uyuyabildiii belim koptu valla![]()
Ay çok iyi olur. Bir an önce hedefimize ulaşırız bu sayedeKizlar Pazartesiden itibaren bizim icin düşündüklerimizi yazicam bugün biraz toparlamaya çalıştım..Kilo vermemizi biraz daha hizlandirmak ve kacamaklari min.indirmek icin neler yapabilirz die düşündüm suzde düşunün eklemek iatediklerimizi paylasip ekleyip bi takim kurallari yapalim kendimize..ilk bi iki hafta bocalasak bile eminim yapmak isteyince alisir duzene sokariz..
afiyet olsun cnm ekmegw yag surmek nedir ya duymimmm dahada heeeeeeKizlar geç oldu ama menümü yazayım.
Kahvaltim, 1 yumurta, peynir, bir domates, turp, bir avuç badem ceviz,
Ara , bir dilim ekmege yağ sürüp yedim
Aksam, bir tabak taze fasülye, bir kase yoğurt, bol salata, bir dilim ekmek
Ara , 2 kare bitter
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/3. gün yaptim