• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar elektrikler kesildi ve benm ocagim elektrikli suanda kendim ac kalmama yanamiorum ama az sonra kizim uyanicak nasl kahvalti hazirlicam ona hazirlayamicam..disarimi gitsk kahvaltiya analı gızzzlı diorum bu sefer cısslar olur die korkuorum ablamami gitdem acabaaaaaa offf sinir oldumm

Kizlar elektrikler kesildi ve benm ocagim elektrikli suanda kendim ac kalmama yanamiorum ama az sonra kizim uyanicak nasl kahvalti hazirlicam ona hazirlayamicam..disarimi gitsk kahvaltiya analı gızzzlı diorum bu sefer cısslar olur die korkuorum ablamami gitdem acabaaaaaa offf sinir oldumm
Canım yedinmi bişiler bebişte yemiştir umarım

Dünde evde değildim kızlar biraz cozuttum menümü yazamadım tartılmadımda bugün toparlayıp dikkat etmem lazım

Kizlar menumu yazip kendimi haftasonun akisina birakmayi planliorummmm:KK45:
Sabah ogle bir oldu:3 yumurtali kepekli dukan pizza yaptim yedimm sahabeydi tadi damagimda ve sekersiz cay
Aksam(yedim az once):2 yk z.yagi ile pismis tavuklu türlü yemeginden yedim bi tabak 1 dilim eksi maya ekmegi
aksamda kahve icicemmm:KK28:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
2 adet salatalik
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuklu sebzeli sote(4 yemek kasigi)
1 kase marol salatası
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası(6da icicem)
1 kase pul biberli yoğurt

Ara öğün
Tarcinli sekersiz Türk kahvesi
2 adet kuru kayisi

Spor
1 bucuk saat bisiklet

Su 3litre

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
2 adet salatalik
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuklu sebzeli sote(4 yemek kasigi)
1 kase marol salatası
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası(6da icicem)
1 kase pul biberli yoğurt

Ara öğün
Tarcinli sekersiz Türk kahvesi
2 adet kuru kayisi

Spor
1 bucuk saat bisiklet

Su 3litre
canimm afiyet olsunnnnn bu hafta listede olucaksin canimm bol bol -lerleeeeeee:KK28:

Menum sabah kepekli sandviç yaninda kurumden 1 tane çikolata yedim olmaması lazımdı ama çok canım istedi dayanamadım akşam yemeğe davetliyz ne var menüde bilemiyorum

Back
X