- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.501
inşALLAH canimmmmmmmm mutlu haftasonlari p.tesi de -li olsunnnnnnnHerkese günaydın.mutlu ve kaçamağı az bir haftasonu diliyorum herkese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşALLAH canimmmmmmmm mutlu haftasonlari p.tesi de -li olsunnnnnnnHerkese günaydın.mutlu ve kaçamağı az bir haftasonu diliyorum herkese![]()
Afiyet olsun canımSelam kızlar dün giremedim o yüzden menumu baslamadm sabah kepekli tost ve yeşilçay içtim kurume devam ediyorum spora gitmedim akşam ise besamel soslu tavuk ve çorba içtim bu kadr
Canım yedinmi bişiler bebişte yemiştir umarımKizlar elektrikler kesildi ve benm ocagim elektrikli suanda kendim ac kalmama yanamiorum ama az sonra kizim uyanicak nasl kahvalti hazirlicam ona hazirlayamicam..disarimi gitsk kahvaltiya analı gızzzlı diorum bu sefer cısslar olur die korkuorum ablamami gitdem acabaaaaaa offf sinir oldumm
tunaydn bebeeek.. tabi ben sabahin korunde uyandm ama smdi girebildmBu arada herkese günaydın hayırlı mutlu sabahlar![]()
tunaydin canim afiyettt olsunnnSelam kızlar dün giremedim o yüzden menumu baslamadm sabah kepekli tost ve yeşilçay içtim kurume devam ediyorum spora gitmedim akşam ise besamel soslu tavuk ve çorba içtim bu kadr
yedik cnm geldi elektrikler cok sukurrrCanım yedinmi bişiler bebişte yemiştir umarım
canimm afiyet olsunnnnn bu hafta listede olucaksin canimm bol bol -lerleeeeeeeSabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
2 adet salatalik
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
Tavuklu sebzeli sote(4 yemek kasigi)
1 kase marol salatası
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası(6da icicem)
1 kase pul biberli yoğurt