• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy niguzll miss gibi kekikkk dağ kekiģiiii şahane canim..afiyet olsun canm erken yersen ebnce bi dilim kekindende yiyebilirsinnnn kolay gelsin cnm..napicakdinz sonra kekikleri ozel biseymi yapiosunz kekikten:KK76:
5 buçuk 6 gbi yedim canım kekimden sadece bi dilim yedim ama salata ve köfteyi abarttım sanirm:oops::oops: kekikleri kurutuyoruz canım baharat yani salcada zeytinde flan:-)

KahvaltıM, bir yumurtayola omlet, peynir, domates, salatalık, iki dilim portakal, 2 dilim ekmek, bir kaç badem,iki catal bal
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir tabak zeytinyağlı börülce yemeği, bir kase yoğurt
Yarın için sarma sardım akşamdan. Sararken birkaç tane yedim
Spor;2 buçuk saat yürüdum
Jillian level 1/4.gün yaptım
Pazar günleri biraz serbest bırakıyorum kendimi kizlar.malum herkes evde oluyor

Serbestte degilsin ciss yokki MASALLAH :KK36: bitter bana doktorumda vermişti canim o guzel oluyo hele kahveyle :cool: cok guzel sporunda harikkaaaa:KK49: :KK19:

Afiyet olsun canimmm bende mangalı cok severim ama ekmeksiz yiyince belki migden agrimistir kuzum
simdi nasılsın:110:

Ya piknik gibisi yok temiz hava hareketli spor bende en yakin zamanda gidicem voleybol oyniyimmm:KK49:
valla bilmiyorum canim cok fena oldumm....ama piknige doyamadm :)
Aksam 7de kalktik alandan orda yaticaktim :D

Ben bu takimda motivasyon istiyorummmmmmmm hergun hergun kacamak istemiyorum..

Tamam bir gun oldu hergunmu kacamak yapiliyo, burasi diyet sayfasi ben saglikli yemekleri gormek istiyorum.

Duzeni belirsiz beslenmeleri gormek istemiyorum...herkese duyrulur!

Bazi zamanlar oluyo biri geliyo,biyere
gidiliyo yada ogun ki enerjiden bisey oluyo olurrr.. telafisi edilir.

Amaaaa herrgun hergundeeee kacamaklar olmazzz..

Ben bu sayfada gormek istemiyorum!!!!!!
Cunku burda bi azim var ve motivem dusuyo..
Zaten yorulmusum kac aydir okadar kg vermisimm yorulmusumm zaman zaman oyuzden ben motuve istiyorum......
herkeside buna davet ediyorum! Yoksa bende cikar giderim.. burda varsam zayiflamak icin varim!!!

Tamam bir gun oldu hergunmu kacamak yapiliyo, burasi diyet sayfasi ben saglikli yemekleri gormek istiyorum.

Zaten yorulmusum kac aydir okadar kg vermisimm yorulmusumm zaman zaman oyuzden ben motuve istiyorum......
herkeside buna davet ediyorum! Yoksa bende cikar giderim.. burda varsam zayiflamak icin varim!!!

Kuzum ciss hic yenmemeli haklisinnn.

Sen kactan kaca düşmüştün canim

Canım nacizane fikrim ilk 1 ay kilolar hizli gidiyor hic bisekilde hamur isi yemeyelimki hızını kesmesin canim lokum yerine 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu cisslardan uzak duralimki ilk 1 ay guzel bi kilo verelim:KK52:
umarim yanlis anlamasin:KK15:
Yok tatlım hic yanlış anlamm ama diyetimin ilk ayi değil 2.5 aydır yapıyorum 10 küsur kilo gitti hamdolsun ama.duraklama yasiyorum dedigin gibi hic hamurisi ve kaçamak yapmasam daha cabuk gider ama evin kalabalik olmasi beni cok kötü etkilioyor

nokdu kiz neye cildirdinnnn.:KK12: bende giderim diosun kim gittikiiii:KK47:

Yok tatlım hic yanlış anlamm ama diyetimin ilk ayi değil 2.5 aydır yapıyorum 10 küsur kilo gitti hamdolsun ama.duraklama yasiyorum dedigin gibi hic hamurisi ve kaçamak yapmasam daha cabuk gider ama evin kalabalik olmasi beni cok kötü etkilioyor

Senide tebrik ederim tatlimmm MASALLAH 10 kilo super hedefine ulasman dilegiyle :KK36:

Kizlar bende alisveris yuruyusu yaptim esimle jizimizi gezmeye cikardik cok yoruldm ayakabilarmda rahatsz etti ayagimi iskence gibiydi eve gel kizi oynat doyur ustu basi alti derken daha yeni oturdumm bide ben yuruyuse giderkn bile hala cantayi dolduruorm ekstra kiyafetler battaniye corabina kadr ve tabii mamalari vs..hayda onlari bosalt yikanicaklr sunlar bunlar derkn kaldm bu saate..yarin tarti gunu kizlar hadiii bakalimmmmm...

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O ayyyy sinirlenme tatlim ya cok haklısın ben bu takıma o kadar kendimden utanarak bakıyorum ki anlatamam ama sana bu hali.bile böyle geliyorsa senjn azmin karşısında eğilmek lazm cok tebrik ederim.semi o kadarkilo anca bu kararlilikla verilir inşallah bu kacamaklardan kurtulucaz hep.birlikte

Kizlar bende alisveris yuruyusu yaptim esimle jizimizi gezmeye cikardik cok yoruldm ayakabilarmda rahatsz etti ayagimi iskence gibiydi eve gel kizi oynat doyur ustu basi alti derken daha yeni oturdumm bide ben yuruyuse giderkn bile hala cantayi dolduruorm ekstra kiyafetler battaniye corabina kadr ve tabii mamalari vs..hayda onlari bosalt yikanicaklr sunlar bunlar derkn kaldm bu saate..yarin tarti gunu kizlar hadiii bakalimmmmm...
Tarti.gunu cuma degilmiydi canim

Kizlar takim icin oneriler sunmustum birkacimiz disinda fikir beyan edilmesi yarindan itibaren hepsi gecerli!!! bidaha yayinlicam rötar yapmayalim kizlar sonucta burda hersey kendimiz icin kilolardab daha cabuk kurtulmak icin..Menulerimize dahada dikkat edelim bu hafta:KK19:

Kuzu yarin tarti gunu mü :KK51:

Kizlar takim icin oneriler sunmustum birkacimiz disinda fikir beyan edilmesi yarindan itibaren hepsi gecerli!!! bidaha yayinlicam rötar yapmayalim kizlar sonucta burda hersey kendimiz icin kilolardab daha cabuk kurtulmak icin..Menulerimize dahada dikkat edelim bu hafta:KK19:
Tamam kaptan sen bizi böyle sıkı tutmaya devm ett ben neyersem yiyimaklima geliyorsunuz valla cok iyi oluyor zararli şeylerden yzak durmama yardim ediyor hepinize teşekkür ederimm

Back
X