- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.701
Cuma kilom ;58.4
Bugün; 58.1
Giden;_300gr
Bugün; 58.1
Giden;_300gr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumCanım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun.
Hem takım kuralları diyorsun ,o zaman sende herkese uymalısin
Sen de bizim motıvem izin düşürme lütfen.haydi yarış başlasın
Maşallah bitanemmmCuma kilom ;58.4
Bugün; 58.1
Giden;_300gr
Valla benimkide kızıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yazıyorsunuz orda durmadan diye sorup duruyorDün evlilik yil dönümmzdükocişle vakit geçirdim
ayy eşim bi işe başlasa gündüzleri hep burda olurum valla partem elime telefonu çok alinca gözü patliyo eşimin
![]()
CanimcimmmYoklugun fark ediliyo!!
He yavv benimmkideee o yuzden işte olsa en azindan gündüzleri rahatça girerimValla benimkide kızıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yazıyorsunuz orda durmadan diye sorup duruyor![]()
Bence de selincim.çoğu gitti azı kaldı canım. O az olanida bir an önce gönderip tamamen kurtulalimKatılıyorumhadiii kizlarrr kimse motive falan düştü yü konusmasin motive olmayi konussun yaz geldiii kurtulalim kilocuklardann
![]()
Bencede pazartesi tartilmak harika fikir süpersin fıstığımHerkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
İnşallah canım ya. 58 den bıktım artık. Gelsin 57Maşallah bitanemmmcumaya gelsin 57
![]()
Valla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiiiBence de selincim.çoğu gitti azı kaldı canım. O az olanida bir an önce gönderip tamamen kurtulalim
İnşallah canım ya. 58 den bıktım artık. Gelsin 57![]()
Ne güzel canım. Bütün haftan mutlu geçsin insaAllah. Eksı olmakta insanı daha bi mutlu ediyor demi kizzzzzHerkese günaydın.burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
Valla bende unuttum. Hatırlayan varmı kizlar.57 mi 56 mi öyle bişeymi sanırsam. Ama ben 54 olmak istiyorum artikinSenin hedef kacti kuzum
![]()
...........
Tesekkurler cnm.
ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.
Du bi bakiyim kiz bilgilerineValla bende unuttum. Hatırlayan varmı kizlar.57 mi 56 mi öyle bişeymi sanırsam. Ama ben 54 olmak istiyorum artikin![]()
Demi yaaaa.aynalarla barışık oluyorsun hep.oradan çıktı , buradan sarktı derdi yokValla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiii![]()
53.0 dan gr yükselsemm hemen dikkat ediyorum sıfırlıyorum geriii sakin almayin bir daha verdiginiz kilolari
zayifligin özgüveni bi baska
![]()
Bak hadi kuzum. Bende merak ettim şimdiDu bi bakiyim kiz bilgilerine![]()
BananeeeeeCanım hem motıve olmak istiyorsun , hem yarısı kabul etmiyorsun.
Hem takım kuralları diyorsun ,o zaman sende herkese uymalısin
Sen de bizim motıvem izin düşürme lütfen.haydi yarış başlasın
Gelde su menuleri elestir acimasizcaDün evlilik yil dönümmzdükocişle vakit geçirdim
ayy eşim bi işe başlasa gündüzleri hep burda olurum valla partem elime telefonu çok alinca gözü patliyo eşimin
![]()
Canimcimmmben burdayim hep kuzuşummm
![]()
![]()
isteeeeeee kiziyorum bazenNe tripleniyon gızzz vallaa yolcam saçlarını
![]()