- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.741
Partecim gunaydin canim noktalama isaretlerini okuyamiyor nereye gider diye bi ona bi buna yoruyorum.Yazdiklarinda hakilik payin var elbette yatana kadar dusundum neden boyle birsey yazma gereginde bulunmuşsundr diye belki bi aciklama yaparsin diye ama yine manidar yorumlar yine manidar...........
Tesekkurler cnm.
ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.

gece gece takmamdan olsa gerekecekki sabh bende bi dusunceli uyandim..sende boyle yaoarak bizim motivasyonumuzu etkiliyorsun canim..Herkes nasil zayiflamasi gerektigine karar verir biz yorum yapar uyaririrz kimseyi soyle boyle yapmalisin diye zorlayamam kacamak yapma diye zorlayamam ha ne olur bu sefer kacamaklar olur ama buraya yazilmaz herkesin basina mum dikecek halimiz yok ya! Kimse takimin mitivasyonu dusuk ve die terketmedi takimi giden herkesin kendine özel cookk baska sebepleri var canim.Herkese cvp vermeye ilgilenmeye calisiyorum herkestende bu konuda bi parca anlayis bekliyorum benim elimden gelen bu benide elstirin ama bende herseyi paylasabilecek senin gibi acik sozle yorum yapabilecek ama hernolursa olsun herkesi düşünerek hareket edilen bir takim istiyorum zaten takimda bu demek...Sevgiler partecim..