• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

...........

Tesekkurler cnm.

ben bu hafta kimseyle eslesmiyorum yeniden duzenle istersen.
Partecim gunaydin canim noktalama isaretlerini okuyamiyor nereye gider diye bi ona bi buna yoruyorum.Yazdiklarinda hakilik payin var elbette yatana kadar dusundum neden boyle birsey yazma gereginde bulunmuşsundr diye belki bi aciklama yaparsin diye ama yine manidar yorumlar yine manidar:KK14:
gece gece takmamdan olsa gerekecekki sabh bende bi dusunceli uyandim..sende boyle yaoarak bizim motivasyonumuzu etkiliyorsun canim..Herkes nasil zayiflamasi gerektigine karar verir biz yorum yapar uyaririrz kimseyi soyle boyle yapmalisin diye zorlayamam kacamak yapma diye zorlayamam ha ne olur bu sefer kacamaklar olur ama buraya yazilmaz herkesin basina mum dikecek halimiz yok ya! Kimse takimin mitivasyonu dusuk ve die terketmedi takimi giden herkesin kendine özel cookk baska sebepleri var canim.Herkese cvp vermeye ilgilenmeye calisiyorum herkestende bu konuda bi parca anlayis bekliyorum benim elimden gelen bu benide elstirin ama bende herseyi paylasabilecek senin gibi acik sozle yorum yapabilecek ama hernolursa olsun herkesi düşünerek hareket edilen bir takim istiyorum zaten takimda bu demek...Sevgiler partecim..:63:

Günaydin herkese..
P.tesi tartilmak banada basta mantikli geldiysede bu ara biliyorsunuz adet olamadm ilac kullanıyorum onunda etkisiyle cuma günü moralimin ne kadar bozuk oldugunu da hatirliyorsunuzdur.
O gün diyetisyene msj attim sinirimden ben sanirim bu kilo verme isini yapamiycam diye.oda bundan sonra habire tartilmamam gerektigini hafta 1 kez tartilmanin bile erken oldugunu söyledi.ben burayi anlatinca o zaman madem haftada 1 kez tartil ama ordaki sayiya cok bakma belki yagdan verdin kasında artis oldu belki ödem olustu nerden biliyosun canini skma felan dedi..o yüzden p.tesileri bende cok tartilmamaktan yanaym..
Ekmek mevzusuna gelince Moonlii Moonlii burda herkes kendi diyet listesini uyguluyo ölcülerle oynayamama gibi bi durumum var mesela benim..günlük 4 dilim yemem lazim ki ben yemeyince neler oldugunuda gördüm..kacamak konusunda haklisiniz ama ekmegi üzgünüm azaltamayacagm bnde..

Ben de katılıyorum . Bir önceki kilo verme dönemimde sadece cuma tartılırdım haftasonu ipleri gevşek bırakırdım kilo verdim mi verdim ama uzun sürede verdim.şimdi pazartesi korkusundan çok dikkat etmeye başladım ve daha çabuk gitmeye başladı kilolar
suoer canimmmm:KK15:
Herkese günaydın kızlar:KK15::KK15:. Yeni hafta hepimize bol eksiler göstersin insallah :KK76::KK76::KK76:
inşALLAH canimmnn:KK200:
Herkese günaydın.:KK54::KK68:burda hava mis.baharın enerjisiyle başlayalım güne
Cuma:67
Bugün: 66.7
Fark: -300
Pazartesi korkusu bana çok iyi geliyor.66 yı gördüğüm için çok Mutlu başladım bu haftaya
sevgili SekerPancarii SekerPancarii de bunu amaclamis olacakki bu mirasi bize biraktiiiii kiz napiinnn kaptanimmmmmm yaaaaaaaaaaaa össsledimmmmmm selinimmmm:KK37:
Cuma kilom ;58.4
Bugün; 58.1
Giden;_300gr
Kizzz vallahaaaa
Valla benimkide kızıyor ne yalan söyleyeyim. Ne yazıyorsunuz orda durmadan diye sorup duruyor :KK20:
hele benimki yataktn kalkip gelip bit edimi daha bi menu yazamadn mi dio:KK12:
Valla ben grm alcam diye korkuyorum yaz geldi her istedigimi giymek o kadar güzel kiiiiii:KK36: :KK73: 53.0 dan gr yükselsemm hemen dikkat ediyorum sıfırlıyorum geriii sakin almayin bir daha verdiginiz kilolari:KK36:zayifligin özgüveni bi baska:KK30:
canim aynen bende oyle kahroluyorm her gram aldimi gorunceee bende 57de korumaya baslicam canimnn o gunler bi gelseeee:KK11:
:KK73:Senin hedef kacti kuzum:KK73:
42 onun hedefiiiii jillian yapio 42 kilo alcakkkk
Günaydın fıstıklaaaar yeniii bir haftaya başladık gelsiiinn eksilerrrr:KK71::rolleyes::KK73::KK73::KK73:
Günaydinnnnnnn canimmm kaptanimmmmmmmmmm fit kaptanim benimmmmm:KK52::KK15:
Amiin kuzum darısı sizlere :KK36: helede ben yaz günü bile korseli zıbın badi giyerdim oram buram çıkmasin diye onu attim en çok ona seviniyorum :-)
he yaa korse igrenccccc biseyyy hic ihtiyacimiz olmasin bundan sonraaaaa esimde daha birini buyutmedn basladi 2.cocuk muhabbetlerine bu adamlar herseyi cok kolay saniolarrrr:KK51:
Gunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) Moonlii Moonlii canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun
Gunaydin canimmmmm ayy niguzl dimi eksiyle.uyanmak evet canm sadece topikte paylasioruzz tebrikler cnm harikaaa hic artmasin bu hafta hep dikkat hep dikkat:KK28:
Günaydin herkese..
P.tesi tartilmak banada basta mantikli geldiysede bu ara biliyorsunuz adet olamadm ilac kullanıyorum onunda etkisiyle cuma günü moralimin ne kadar bozuk oldugunu da hatirliyorsunuzdur.
O gün diyetisyene msj attim sinirimden ben sanirim bu kilo verme isini yapamiycam diye.oda bundan sonra habire tartilmamam gerektigini hafta 1 kez tartilmanin bile erken oldugunu söyledi.ben burayi anlatinca o zaman madem haftada 1 kez tartil ama ordaki sayiya cok bakma belki yagdan verdin kasında artis oldu belki ödem olustu nerden biliyosun canini skma felan dedi..o yüzden p.tesileri bende cok tartilmamaktan yanaym..
Ekmek mevzusuna gelince Moonlii Moonlii burda herkes kendi diyet listesini uyguluyo ölcülerle oynayamama gibi bi durumum var mesela benim..günlük 4 dilim yemem lazim ki ben yemeyince neler oldugunuda gördüm..kacamak konusunda haklisiniz ama ekmegi üzgünüm azaltamayacagm bnde..
azaltma bi dilimde bendeennnnnnnnn:cool: bozma listeni tatlimmm peki nasl istiyorsan yeterki gitsin kilolarrrr:KK28:

Kizlarrrr bi omlet yapmişim ki sormayin icinde kabak varr cokelek varr maydanoz varr bol baharat varr cok az yagda yaptimbu kadar mi doyurucu olurr sıfır ekmek
immmmm kizim uyusun bnde yaoicimmm bi omlet nekdr doyurucu oluyor dimiji dun resmn acikmadm ya okdrda dolandim durdum:21:

suoer canimmmm:KK15:

inşALLAH canimmnn:KK200:

sevgili SekerPancarii SekerPancarii de bunu amaclamis olacakki bu mirasi bize biraktiiiii kiz napiinnn kaptanimmmmmm yaaaaaaaaaaaa össsledimmmmmm selinimmmm:KK37:

Kizzz vallahaaaa

hele benimki yataktn kalkip gelip bit edimi daha bi menu yazamadn mi dio:KK12:

canim aynen bende oyle kahroluyorm her gram aldimi gorunceee bende 57de korumaya baslicam canimnn o gunler bi gelseeee:KK11:

42 onun hedefiiiii jillian yapio 42 kilo alcakkkk

Günaydinnnnnnn canimmm kaptanimmmmmmmmmm fit kaptanim benimmmmm:KK52::KK15:

he yaa korse igrenccccc biseyyy hic ihtiyacimiz olmasin bundan sonraaaaa esimde daha birini buyutmedn basladi 2.cocuk muhabbetlerine bu adamlar herseyi cok kolay saniolarrrr:KK51:

Gunaydin canimmmmm ayy niguzl dimi eksiyle.uyanmak evet canm sadece topikte paylasioruzz tebrikler cnm harikaaa hic artmasin bu hafta hep dikkat hep dikkat:KK28:

azaltma bi dilimde bendeennnnnnnnn:cool: bozma listeni tatlimmm peki nasl istiyorsan yeterki gitsin kilolarrrr:KK28:
Günaydın güzelimmmmmmm:KK36:

Back
X