• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bende kaçtım öptümmm bısdıklaaarr:KK15::KK55::21: benim zayifliğimi düşünün gece boyunca:KK53:nasilda zayifim nasılda incecik nasilda 36 beden:KK53:bide üstüne sari:KK53::KK70::KK70::KK70:ayy hadi gittimmm:KK70::KK70:

evwt ya o yuksek beller yokmu kurtarici resmen yaaaaa aşk yasiorum onlarla..ben butun dolabimi dagittim cnm zaten girsen cubal gibi oluodular giyip esimle gulme krizlerine girioduk normalde insan okadr inceldini farketmio..bende gecn hafta zaradan 38 kot aldim cnm hic denemeden 36a baktim kucuk bu bana olmaz dedim 38 aldim bizim burdaki zarada kabinler hep dolu kizimlada denmk mumkn olmuo normaldede deneyrk almam pek..neyse giydim evde baktim bi kucugude cok rahat olurmus 3 kilo daha versem onuda giyemicemmmm aslaaa ablam yasadi suanda cok begenmisti zayiflada alayim bunu sendn dedi:) 36da aldim ordan hemde kumaş tam oluo hemuz 36 beden oldugumu kabullenemedm sanirim ama bidaha 38 almicam sıksada 36 alicam nasilsa zayifliorum..bide ben omuzluyum belimi inceltmk istiorum bende yaaaaaaaa zayiflayinca incelio gerci ama dahada dahada incelsin:mad:
bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?
Mesela en son altigim kot ilk aldigimda bir ay once zooor kaoamistmm inanamazsn :D suan okdr rahatki bisey daha almam lazm altimaaa yaaaaa vermek icin ama 38alio grmem lazimmi dicem :S :D

Seninde espri yetenegin benimkinden farksiz partissss :KK70: :KK70: ikimis de hekikayik:KK45:
hahahahahahahah :D sus sari bende uctan sari :D sen kara kizsindir kesinnn :D beeeeen kumraaal yesil gozluyummmmm catlaaa patlaaa
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll hangi alet kiz o hani su plates icin olan cembermi hankisiiii ooooo
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak:KK67:
Ben daha da zayifim alt üst 36 beden hihoohiiihqaaahiiiiiiiii:rolleyes:en çok ben zayifim:rolleyes:
Sen gitmiyomuydun yaa :KK67:
Sende cikilotadan tatlisin kuzum:KK200::KK200: nasil gönlünü aldim ama :KK48:
:KK68::KK68:

bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?
Mesela en son altigim kot ilk aldigimda bir ay once zooor kaoamistmm inanamazsn :KK70: suan okdr rahatki bisey daha almam lazm altimaaa yaaaaa vermek icin ama 38alio grmem lazimmi dicem :S :KK70:

hahahahahahahah :KK70: sus sari bende uctan sari :KK70: sen kara kizsindir kesinnn :KK70: beeeeen kumraaal yesil gozluyummmmm catlaaa patlaaa

Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak:KK67:

Sen gitmiyomuydun yaa :KK67:
:KK68::KK68:
:D :D yooo bende buğday tenliyim:63:ama kaşlarim siyah :110:boyyom onlari napah:KK45: sariyim kii benn:KK45: ama kahveye dönmem an meselesi:KK70::KK70:akar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim:KK70:

:KK70: :KK70: yooo bende buğday tenliyim:63:ama kaşlarim siyah :110:boyyom onlari napah:KK45: sariyim kii benn:KK45: ama kahveye dönmem an meselesi:KK70::KK70:akar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim:KK70:
Ayy ben orjinaaalim ama saclarim acik kahve uclari ombre sari hahahahah :D catla patlaaaaa ezerim seni siskoyumda zaten :D guzelligim yeter ( siskolarin kendibi avutma yontemi)
marlin18 marlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim:KK43: odanin anahtari butun kapilari aciodu:KK61:
:D :D :D

Back
X