- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.921
Uyuduh bizzz uyuduhhh yohuhhh evdeeGeçti vbi kere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuduh bizzz uyuduhhh yohuhhh evdeeGeçti vbi kere![]()
bin yaaaa binnnSende cikilotadan tatlisin kuzumnasil gönlünü aldim ama
![]()
iyi geceler marlinimmmmmmm alamanim benimmmmKizlar hepinize iyi geceler![]()
kizzz geldimdi ben alamanyayaaa kolneiyi geceler marlinimmmmmmm alamanim benimmmm![]()
bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?evwt ya o yuksek beller yokmu kurtarici resmen yaaaaa aşk yasiorum onlarla..ben butun dolabimi dagittim cnm zaten girsen cubal gibi oluodular giyip esimle gulme krizlerine girioduk normalde insan okadr inceldini farketmio..bende gecn hafta zaradan 38 kot aldim cnm hic denemeden 36a baktim kucuk bu bana olmaz dedim 38 aldim bizim burdaki zarada kabinler hep dolu kizimlada denmk mumkn olmuo normaldede deneyrk almam pek..neyse giydim evde baktim bi kucugude cok rahat olurmus 3 kilo daha versem onuda giyemicemmmm aslaaa ablam yasadi suanda cok begenmisti zayiflada alayim bunu sendn dedi:) 36da aldim ordan hemde kumaş tam oluo hemuz 36 beden oldugumu kabullenemedm sanirim ama bidaha 38 almicam sıksada 36 alicam nasilsa zayifliorum..bide ben omuzluyum belimi inceltmk istiorum bende yaaaaaaaa zayiflayinca incelio gerci ama dahada dahada incelsin![]()
hahahahahahahahSeninde espri yetenegin benimkinden farksiz partissss![]()
ikimis de hekikayik
![]()
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak
Sen gitmiyomuydun yaaBen daha da zayifim alt üst 36 beden hihoohiiihqaaahiiiiiiiiien çok ben zayifim
![]()
Sende cikilotadan tatlisin kuzumnasil gönlünü aldim ama
![]()
Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaabin yaaaa binnn![]()
bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?
Mesela en son altigim kot ilk aldigimda bir ay once zooor kaoamistmm inanamazsnsuan okdr rahatki bisey daha almam lazm altimaaa yaaaaa vermek icin ama 38alio grmem lazimmi dicem :S
hahahahahahahahsus sari bende uctan sari
sen kara kizsindir kesinnn
beeeeen kumraaal yesil gozluyummmmm catlaaa patlaaa
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak
Sen gitmiyomuydun yaa
![]()
Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaa![]()
![]()
ölüyorummmm şuannnnnnnnnHadi bende kaçtım öptümmm bısdıklaaarrbenim zayifliğimi düşünün gece boyunca
nasilda zayifim nasılda incecik nasilda 36 beden
bide üstüne sari
ayy hadi gittimmm
![]()
yazinca bende teredutte kaldim ama @masalperisi_ anladi maşALLAH.Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaa![]()
![]()
Moonn sen thing masteri mi sordun kiz parte alinti yapınca gördüm kaçmış gözdenkizzz geldimdi ben alamanyayaaa kolne
Ayy ben orjinaaalim ama saclarim acik kahve uclari ombre sari hahahahah![]()
yooo bende buğday tenliyim
ama kaşlarim siyah
boyyom onlari napah
sariyim kii benn
ama kahveye dönmem an meselesi
akar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim
![]()
marlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim
odanin anahtari butun kapilari aciodu
![]()
Ne için gelmiştin canım. Köln bize yakin.bir daha gelirsen bizede gel kizzzzmarlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim
odanin anahtari butun kapilari aciodu
![]()