- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.061
Tesekkürler canim. Seninki de öyleCok guzel canimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkürler canim. Seninki de öyleCok guzel canimmm![]()
Ayy tebrik ederim seni yaaa 60 kilo olmak miiii ayy hayaller hayatlar modundayim su an cok cok cok bravo ederim seniii:)))((Kaptancım bu arada ben hedef kiloma ulaştım.60 kg.şimdi neolacak
Hahahahaha dogru kim gorcek dedim kasiklarim agriyo valla ip atlicaktm vazgectm.. menumde bsy bulamazsn higAaa eleştirecek hiç bisi yok![]()
buldum neden spor yok
![]()
aynen aksi durum olmadikca ben 5den sonra yedigimi hic hatirlamiyorum :)Bende saat 6 da yemegi bitirip bir daha azima bisi vurmazdim kilo verdigim donemler çok işe yariyor kuzum![]()
Hayir canim yesem yazarim.. :) doyuyorm tika basa o bana yetiyo..cok iyi yaa bu kadara şeyle koca günü nasil bititiuorsun aralarda hic biseu yemiyormusun
:)))) demi canim.yaa hic is bitmes mi bi evde bi rahat oturup keyif yaomak surda rahat rahat çene çalmak yok
canim benim teşekkür ederimm o cissslarda olmayaydi iyiydi ama naplim saglik olsunn
Yaaa canim maşallah ne kadar guzel sağlıklı vezararsiz bir menu yürüyüş de süper diyetisyenlerin listeleri utansin sendenn:)))
Tamam şekerim seni mi kiricaam ama o kadar pismanim ki corbayi bile içesim yok kısır in bulgurlari şişti midemde
bu sarmalar nolcak bacimKahvaltim; 1. 5 yumurta , peynir, 1 domates, 1 dilim ekmek, bir avuc badem findik
Ögle, 3 yaprak sarma bir kase yogurt , yarim dilim ekmek
Aksam, bir kase corba , yogurt , haslanmis brokoliyi
Spor , 1 bucuk saat yürüdüm. Bugün kizim uyumadi yolda huysuzluk etti.az yürüyebildim.aksam da jiilian yaparim insallah
Tamamdir canlarim siz ne derseniz o eritin beni noooooluuuuirrrrrOlsun canim yarin hemen dengelersin hafif bi menüyle aç kalma![]()
Amann tanrım didimmHahahahaha dogru kim gorcek dedim kasiklarim agriyo valla ip atlicaktm vazgectm.. menumde bsy bulamazsn hig
aynen aksi durum olmadikca ben 5den sonra yedigimi hic hatirlamiyorum :)
Hayir canim yesem yazarim.. :) doyuyorm tika basa o bana yetiyo..
bu sarmalar nolcak bacim![]()
sen daha tatlisin canimm
bu opucuklerde benden sana a
Tşk.ederim canım inş.sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsınAyy tebrik ederim seni yaaa 60 kilo olmak miiii ayy hayaller hayatlar modundayim su an cok cok cok bravo ederim seniii:)))((
BeeeenNiye ilgilenmiyon gizz tubişleee![]()
Ben 3 saat yaptmCanacanlarr bugun nerdeyse 2 saat yürüyüş yaptım veee 200 tane ip atladimm![]()
Nyeeeee kizzzzAmann tanrım didimm![]()
Afiyet olsun canım gayet güzelKahvaltim; 1. 5 yumurta , peynir, 1 domates, 1 dilim ekmek, bir avuc badem findik
Ögle, 3 yaprak sarma bir kase yogurt , yarim dilim ekmek
Aksam, bir kase corba , yogurt , haslanmis brokoliyi
Spor , 1 bucuk saat yürüdüm. Bugün kizim uyumadi yolda huysuzluk etti.az yürüyebildim.aksam da jiilian yaparim insallah
Aaa gerçekten miiiiKaptancım bu arada ben hedef kiloma ulaştım.60 kg.şimdi neolacak
Yediyse yazar partişHahahahaha dogru kim gorcek dedim kasiklarim agriyo valla ip atlicaktm vazgectm.. menumde bsy bulamazsn hig
aynen aksi durum olmadikca ben 5den sonra yedigimi hic hatirlamiyorum :)
Hayir canim yesem yazarim.. :) doyuyorm tika basa o bana yetiyo..
bu sarmalar nolcak bacim![]()
Canacanlarr bugun nerdeyse 2 saat yürüyüş yaptım veee 200 tane ip atladimm![]()