• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa eleştirecek hiç bisi yok:63: :KK58:buldum neden spor yok:KK12:
Hahahahaha dogru kim gorcek dedim kasiklarim agriyo valla ip atlicaktm vazgectm.. menumde bsy bulamazsn hig
Bende saat 6 da yemegi bitirip bir daha azima bisi vurmazdim kilo verdigim donemler çok işe yariyor kuzum:kk77:
aynen aksi durum olmadikca ben 5den sonra yedigimi hic hatirlamiyorum :)
cok iyi yaa bu kadara şeyle koca günü nasil bititiuorsun aralarda hic biseu yemiyormusun

:)))) demi canim.yaa hic is bitmes mi bi evde bi rahat oturup keyif yaomak surda rahat rahat çene çalmak yok:KK43:

canim benim teşekkür ederimm o cissslarda olmayaydi iyiydi ama naplim saglik olsunn

Yaaa canim maşallah ne kadar guzel sağlıklı vezararsiz bir menu yürüyüş de süper diyetisyenlerin listeleri utansin sendenn:)))

Tamam şekerim seni mi kiricaam ama o kadar pismanim ki corbayi bile içesim yok kısır in bulgurlari şişti midemde
Hayir canim yesem yazarim.. :) doyuyorm tika basa o bana yetiyo..
Kahvaltim; 1. 5 yumurta , peynir, 1 domates, 1 dilim ekmek, bir avuc badem findik
Ögle, 3 yaprak sarma bir kase yogurt , yarim dilim ekmek
Aksam, bir kase corba , yogurt , haslanmis brokoliyi
Spor , 1 bucuk saat yürüdüm. Bugün kizim uyumadi yolda huysuzluk etti.az yürüyebildim.aksam da jiilian yaparim insallah
bu sarmalar nolcak bacim:KK51:

Kahvaltim; 1. 5 yumurta , peynir, 1 domates, 1 dilim ekmek, bir avuc badem findik
Ögle, 3 yaprak sarma bir kase yogurt , yarim dilim ekmek
Aksam, bir kase corba , yogurt , haslanmis brokoliyi
Spor , 1 bucuk saat yürüdüm. Bugün kizim uyumadi yolda huysuzluk etti.az yürüyebildim.aksam da jiilian yaparim insallah
Afiyet olsun canım gayet güzel :21:

Hahahahaha dogru kim gorcek dedim kasiklarim agriyo valla ip atlicaktm vazgectm.. menumde bsy bulamazsn hig

aynen aksi durum olmadikca ben 5den sonra yedigimi hic hatirlamiyorum :)

Hayir canim yesem yazarim.. :) doyuyorm tika basa o bana yetiyo..
bu sarmalar nolcak bacim:KK51:
Yediyse yazar partiş :ppppppp :KK60: yeşil gözlü fistikkk yaa tamm fistikkk :KK15:

Back
X