- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canım.az önce Can'ım tatlı istedi 1 hurmayla bastırdım içimdeki canavarıSupersin kuzummmm![]()
Çok sağlıklı ve çok hafif oluyor.şimdiden afiyet olsun canımAfiyet olsun canım bende yarin firinda karniyarik yapicam![]()
Suan komaya girdim ayaklarımı tavana diktim
En guzelini yapmissin ben hurmaya bayılırım ne guzel sagliklica krizi atlatmissinTesekkur ederim canım.az önce Can'ım tatlı istedi 1 hurmayla bastırdım içimdeki canavarı![]()
Yeter canım ya.korucam ama tabi 3-4 kg daha vermek isterim ama acil değil.be devam etcem veririm heraldeAaa gerçekten miiiibu kadar yeter diyo msn kuzum yeter dersen mezun olacaksin karnen hazirlanacak
![]()
Aboovvvvvv o ne guiizzz maşallah masallahh sen kac kilosun bu aradaaBen 3 saat yaptmnagbeeeer ayaklarım ama kopt
84.5 sen?Aboovvvvvv o ne guiizzz maşallah masallahh sen kac kilosun bu aradaa
82.9 kizz bizz bi kiloları nasil vericez kac kiloyla başladinn kac yasindasin84.5 sen?
21 yasındayım cinimmm 87 ile basladım sen kac yasındasım?82.9 kizz bizz bi kiloları nasil vericez kac kiloyla başladinn kac yasindasin
bana baaaak birseymi imaaaa etttinYediyse yazar partişpppppp
yeşil gözlü fistikkk yaa tamm fistikkk
![]()
gızzz anamgillerdeydim ogleden sonra yeni geldikkkk
Ayy bende bayilirimmmm icine de sari leblebii sokuşturur yirim ben onuuuuuuEn guzelini yapmissin ben hurmaya bayılırım ne guzel sagliklica krizi atlatmissin![]()
Tamam kuzum o zaman napiyoruuuuz sen cuma günü bildirim yapiyorsunYeter canım ya.korucam ama tabi 3-4 kg daha vermek isterim ama acil değil.be devam etcem veririm heralde