• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar esim gecikicek kizim bana kaldi o yuzdn aksam gec dinebilirim mirakkk etmiinnn beni dedim bu arada bu @ParteMoralll marlin18 marlin18 nerede kesin gezmelerdedir bunlarrrr
Yok kizzz cam sildim perdeleri yıkadım ütüledim. Çamaşır yıka ser derken gün bitti.işimi bitirince yazarım .menümü artık

afieyt olsun canimmm bak ne dicimmmm ben dolma biberi karabigfay ve kiymayla yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim hemde saglikli esimde sevdi yani ailecek yenebilir:KK50:
Denerim sağol. Şimdilik pirincin yerine bulgur koyuyorum herşeye

Afiyet olsun canim:KK19:
Teşekkürler :)

ahahhh valla bende oyle anladimmmm hukuka saygim sonsuz adaletin onunde boynumuz kildan ince:KK14::KK15: @Apriori123

bende hamile kalmak isteyince isimi biraktim simdide kendim buyutmek istedigim icin calismiyorum ama bazn cok icpeniorum arkadaslarimi seyehatlerde gorunce calişsaydkm bende simdi bilmem nerde olurdummm pof pof diorum sonra yabruma sariliorum ve iyki butun zamanimi onunla geciriorum diorum cok sukurrr:KK36:
:) evet zor ama iyi ki yaptım iki yılım birlikte geçti bebeğimle. 2 ay sonra 2 yaşına girecek ve kreşe verip tekrar çalışcam. İş hayatı kaçmıyor ama ben bu zamanları bi daha bulamam :)

Kizlar menumu soylimmm
Sabah 2 yumurtali kepekli omlet 2 carliston ve 1 kirmizi biber 5 zeytin sekersiz cay
az sonrada haslanmis tavuk ve yogurt yicimmmmmm
Cok guzel kaptanimm:KK9:

Menümü yazıp bi saat sonra dükkanı kapatıcam akşam yemeğimle
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 havuç 1 dilim kaşar 1 tb ekmeği 1 bardak 5i1 arada çay
Öğle : 2 porsiyon çilek (abarttım ama ben normalde meyve hiç yemem, bugün semt pazarımız vardı, geçen haftadan kalan çilekleri yazık olmasın diye yedim :KK70: )
Akşam : iki tane biber dolması (pirinç değil az bulgur ve bol kıyma işe yapıyorum) ve bi kase yoğurt (zencefil zerdeçal tarçın karışımlı) bi dilim de tb ekmeği
Menun cok guzel tatlim biber dolmasini bulgurla yapman saglikli olmusHoppa

Selam kızlar bugün pek gelemdm buraya biraz temizliğe daldım neyse bugün orucluyum ben o yüzden yazicak menüm yok sahurda bi tane yumurtadan omlet bi tane domates bi dilim ekmek yedim akşam ise taze fasulye yoğurtlu makarna ben yemem onu eşime yapıyorm istediği için tarhana çorbası ve boool booool şu:-) sporum yok bugün malesef kalori hesaplamaya devam ise yricak hissediyorum
Oruçlu olmana ragmen super saglikli bi iftar ve sahur yapmissin :KK68: ALLAH kabul etsin canimmm:KK200:

Ben de bildireyim menümü
Sabah: 1 yumurtadan menemen,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı kb pekmezi tahin
Ara:az sütlü nescafe
Öğle:fırın karnıyarık, yoğurt
Ara:erik,çilek,1 hurma,badem
Akşam:mercimekli köfte,marul
Ara:70 kalorilik buzzy dondurma
1 saat aerobik.akşam komşum mercimek köftesi yapıp getirmişti onu yedim hastane yemeği yerine.dondurmayı da oğluma alırken kantinden Can'ım çekti bari en az kalorili olandan alayım dedim.bugünlük böyle oldu artık.
Bugun zor bi gundu kuzum senin icin yinede cok guzel afiyet olsun canimm:KK68:

Evet ardından gerçek anjio yaptılar.3 damarında %50 tıkanıklık varmış.stent takmaya gerek görmediler ilaç tedavisi verdiler.şuan hastanedeyiz akşam 10 gibi taburcu olacağız.artık sağlıklı yaşama o da adım atacak, sigara bırakılacak, sağlıksız beslenme bırakılacak onu konuştum eşimle.çok üzgün
Canm cok gecmis olsun Allah sifa versin esine

Bugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt

Melemenci bacı geldi:KK53:
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide:KK53:
Ekmek

Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt

Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusu :KK14:midem alt üst

Bugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt
Gayet güzel ve saglıklı

canimmmm cok gecmis olsunn herseyde vardr bi hayr belki bu olumszluk esinin kendine daha cok dikkat etmesine sebep olucak..cok cok gecmis olsun canim biran once toparlanir esin merak etme bol moral bol destek..:KK76:
Teşekkür ederim canım.aynen ben de öyle söyledim.bu Allahtan sana bir uyarı, bundan sonra daha dikkat etmelisin dedim
Cok guzel kaptanimm:KK9:

Menun cok guzel tatlim biber dolmasini bulgurla yapman saglikli olmusHoppa

Oruçlu olmana ragmen super saglikli bi iftar ve sahur yapmissin :KK68: ALLAH kabul etsin canimmm:KK200:

Bugun zor bi gundu kuzum senin icin yinede cok guzel afiyet olsun canimm:KK68:
teşekkür ederim
Canm cok gecmis olsun Allah sifa versin esine
sağol esmercim

Melemenci bacı geldi:KK53:
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide:KK53:
Ekmek

Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt

Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusu :KK14:midem alt üst
Nasıl canjm çekti sabah olsun da kahvaltıda menemen yapayım

Back
X