• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanlarım bu kararı vermek için çok düşündüm 1hafta izin alabilirmiyim şu ara motivem çok düşük ne yapsam olmuyor listeyide etkilemek istemiyorum tam motive olup öyle gelmek istiyorum sadece bir haftacık bu cuma ve öbür cuma bildirimde bulunmayım olabilirmi böyle bişi

KahvaltıM, bir yumurta, peynir, bir domates, iki dilim salatalık, bir avuç fındık fıstık
Öğle; 1 küçük tabak nohut yemeği, 1dilim ekmek, bir kase yoğurt , 1 hurma tatlı niyetine
Aksam , bir tabak nohut , iki kaşık pilav, yoğurt, üç parça turşu
Ara ;3 cilek
Spor;2 saat yürüdum
Jillian level 1/7.gün dü sanırsam

Bugünkü menüm sabah 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 3 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8 çilek 1 cay bardagi süt
Aksam 1.5 haşlanmış yumurta bol salata 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 8-10 çilek 1 bardak süt
afiyet olsun canimmm 8-10 cilek 8-10 cilek ama olsun cnm bence asiri degil senin menulerinide cok begeniorum canimmm:KK15:

KahvaltıM, bir yumurta, peynir, bir domates, iki dilim salatalık, bir avuç fındık fıstık
Öğle; 1 küçük tabak nohut yemeği, 1dilim ekmek, bir kase yoğurt , 1 hurma tatlı niyetine
Aksam , bir tabak nohut , iki kaşık pilav, yoğurt, üç parça turşu
Ara ;3 cilek
Spor;2 saat yürüdum
Jillian level 1/7.gün dü sanırsam
ayyyyy jillian hemde guzl menu pilavda 2 kasik normal cnm yiyebilirsin cnm ben bugun 10 dk yapabildm cnm nabzim cok hizlandigi icin kestim cok istiorum yapmak ama bugun yuruyus saatimi taktim nabzim cok yukseldi biraktim:(

Melemenci bacı geldi:KK53:
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
Yarım bardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
Melemeeen tabikide:KK53:
Ekmek

Akşam yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
Salata,1-2 kaşık yoğurt

Melemen yan etki yaptı galibaburnuma sosis kokusu geliyor en son 8-9 yaslarında yemoştim iğrenç gelir hep ama burnumda hep kokusu :KK14:midem alt üst
bulgur pilavi 1 tabak cok fazla canimm kim ne derse desin 1 tabak yenmemeli tek basinada olsa ahh feracelimmm...senin melemenden bana fenalik geldi sana sosis kokmasi cok normallll bende hamileykn limonlu kek yaomisti ablam onun kokusi hic hitmz burnumdn simdi bile kotu oldummmmmm:(

ayyyyy jillian hemde guzl menu pilavda 2 kasik normal cnm yiyebilirsin cnm ben bugun 10 dk yapabildm cnm nabzim cok hizlandigi icin kestim cok istiorum yapmak ama bugun yuruyus saatimi taktim nabzim cok yukseldi biraktim:KK43:
Alışana kadar biraz zorluyor ama alışınca da çabuk bitiyor.ilk günler normal canım. Yavaş yavaş alışırsın

Kizlarrrrrrrr yarın komsumda manti yapcaz.biz toplaşıp 8 _10 kilo mantı yapar buzluga atarız. Kimin bittiyse ona yapılır sıra falan yoktur bizde.iş bittikten sonra da bir büyük tencere pişirip yeriz:kk77::kk77:. Offffff tamda tartı öncesi olurmu bu yaaa:KK12:.yarın kendimi tutmalıyim kizlar. Geçen sefer bebişi bahane edip kacmıştım. Yarında öyle yapayım bari:KK53::KK62:

Back
X