- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.501
cok merak ediorm nasl temizlik yaptiniii hastamisin kiz senÖfff benim işim bitmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok merak ediorm nasl temizlik yaptiniii hastamisin kiz senÖfff benim işim bitmiyor
Temizlik hastası oldumu sölerleecok merak ediorm nasl temizlik yaptiniii hastamisin kiz sen![]()
ama olsun cok kalori yaktirir temizlik yap canim seviosan yap heryer tertemiz olsunnnnnnnnn misss gibi lavanta koksunnnnnÖfff benim işim bitmiyor
Birde 20dk leslieeeeeSabah iki haslanmis yumurta,peynir,az kasar,yarim domates,kucuk salatlk,zeytin ve cay...
Aksamm balik izgara,salata ve yulafciklar yidimm ve gune bitirdim cok sukurrrrrr..
Bol su![]()
Ohh aynen sinirimi sotresimi temizlikle atıyorumama olsun cok kalori yaktirir temizlik yap canim seviosan yap heryer tertemiz olsunnnnnnnnn misss gibi lavanta koksunnnnn![]()
Koyu kahve saç boyası aldim
Ay sorma babyyarinda yokum obur gunde
Nbr sari bebegim
dimi dimi benim alanim :![]()
canim afiyt olsunnn aksam yemegini vaktinde yidin dimi canimmmmKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 8 findik
Öglen 4 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek 1 soda
Ara 1 torku miniki (1 porsiyon meyve yerine gececek hafiflikteymis)
Aksam 4 kasik tavuk sote 1 kase yoğurt 1 lokma ekmek
Ara 1 armut
Su 2 litre spor da brazdan yürüyüşe cikicam bi 10 km yürürüm heralde
yapmaa etmee beni dinlee bende aynisi i yaptim sonra haftalarca aksin die bekledimm etme eylemeeeeKoyu kahve saç boyası aldim![]()
Bu chia tohumu ne ise yarıyorcanım ne zamandır sorim diyorum firsat olmuyorSabah
1 yumurta haslamasi
1 yemek kaşığı lor peyniri
1kase chaitohumlu yoğurt
2 adet salatalik
Öğlen
1 tabak kabak yemegi
1 kase lahana salatası
Akşam
1bucuk kase Ayran asi corbasi
Ara öğün
1 yesil elma
Şekersiz Türk kahvesi
Spor
1 saat egzersiz (karin kalca bacak)
1 saat tempolu yürüyüş
Su 2.5litre
Bgn diyetisyen kontrolü vardi anca eve gelene kadar saat 6 oldu o yüzden 6 da yedim canmcanim afiyt olsunnn aksam yemegini vaktinde yidin dimi canimmmm![]()
vaktinde yemişsin cnm afiyet olsun nasl gecti kontrol..ya aslinda bnde yag kas su falan tartilmak istiorum adamakilli nerde tartilabilirim acabaa eczanelere gelio ya bazn kacirdim gecn haftaBgn diyetisyen kontrolü vardi anca eve gelene kadar saat 6 oldu o yüzden 6 da yedim canm
canm bnde kullanmadm hic ama sisip midede tokluk hissi yaratiyomus besin degeri ne bilmiorum amaBu chia tohumu ne ise yarıyorcanım ne zamandır sorim diyorum firsat olmuyor
hosgeldin canimmm cuma yarislari kutallarininokudunmu canim az sonra hatirlaticam sana