• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar iki gündür suraya dogru düzgün ugrayamiorum Kusura bakmayin olurmu bugün bebek mevlüdü vardı oraya gittik kayinvalidemle orucluda değildim hastalandım cünkü neyse mevlüdde 3 kasık pilav yedim bitane de kalburabastı aksam da taze fasulye bi tabak yarim tabak tas kebabı bi tanede muz yarin sonucu Cook merak ediyorum

Selamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)

Hosgeldin canimmm hedefin nedir:KK54:

Kahvaltım
Yook :D

Öğle yemeğim
Biraz sarma
1 kase çorba

Akşam yemeğim
1 kase çorba

Ara öğün
Galeta 2-3 tane
1 fincan kahve
2-3 kuru üzüm

Bugün 3 saat yürüdüm allahu ekber kaç gümdür mütiş yorgunum :(

ay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuz :KK22:

Kilon fazla degil canim bence vermesende olur bana göre gayet iyi ama tabi sen oyle istiyosan istedigin kiloya dusmen dilegiyle canimmm:KK36:

Kızlar benim regl olmama 1 gün var takvimime göre inşallah yarin tartiya yansimaz sizlerde de regl öncesi yada regl dönemi tartida oynama oluyor mu
Oluyor canm gecen hafta oldu mesela.bugün de diyetisyene gittim 900gr ödem var vücutta dedi

Kizlarrr ben geldim:-) ;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu:KK46: 20. Aylik oğlum ve artık bu kilolara dur demenin vakti geldi:KK11:
Canm hoşgeldin sefa getirdin :KK200:

Hayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana:KK36:

Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım :KK19::KK200::KK15:

Hayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana:KK36:

Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım :KK19::KK200::KK15:
iyi geceler ve öpücüklerr:KK24:

Screenshot_2016-04-21-22-34-02-1.webp

Back
X