- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.601
Hosbuldum canım,amin cumlemizin evlatlarını insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canım,amin cumlemizin evlatlarını insallah
Hurma candir kuzumm kan sekerimizi dengeliyorInsallah balim yaa hurma da cok işe yaradı iyiki aklima getirdinn![]()
Hosbuldum canım,amin cumlemizin evlatlarını insallah![]()
Selamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)
Hosbuldum canimHosgeldin cnm
ay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuzHosgeldin canimmm hedefin nedir![]()
ay ay yazmayı unutmuşum. hedefim 48 kilo :) boyum 1.58 oldugu için fazla kilo kötü oluyor malumunuz![]()
Oluyor canm gecen hafta oldu mesela.bugün de diyetisyene gittim 900gr ödem var vücutta dediKızlar benim regl olmama 1 gün var takvimime göre inşallah yarin tartiya yansimaz sizlerde de regl öncesi yada regl dönemi tartida oynama oluyor mu
Canm hoşgeldin sefa getirdinKizlarrr ben geldim;-) önce bi yazılanları okuyayim didim ammaa oku oku bitmiyor masallah:-D yaş 29, boy155 kilo 65. Doğum kilolarim diyeceğim ama dogurali baya oldu
20. Aylik oğlum ve artık bu kilolara dur demenin vakti geldi
![]()
çok teşekkür ederim ama bacaklarım tombik tombikk vermem gerek :)Kilon fazla degil canim bence vermesende olur bana göre gayet iyi ama tabi sen oyle istiyosan istedigin kiloya dusmen dilegiyle canimmm![]()
Şimdiden bol eksiler canm hayırlı gecelerHayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana![]()
Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım![]()
iyi geceler ve öpücüklerrHayırlı geceler canlar ben yatıyım yarin erkenden kalkip hemen tartıya çıkmak icin can atıyorum ve yarın takımdayım ne mutlu bana![]()
Yarın görüşmek dileğiyle
canım takımım![]()
Tesekkur ederim canim takimca basarili olalımŞimdiden bol eksiler canm hayırlı geceler
evet canim yapicaksinMoonlii canım yarın bildirim yapacak mıyım?