- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçen yazdı galiba ama hoç kilo verememiştim neden sordun?
Paylaşım alanina seabahar not düşmüş de kuzum ondan sordummEvet geçen yazdı galiba ama hoç kilo verememiştim neden sordun?
Thing master kuzum nete bak 10 tl falan@ParteMoralll veSekerPancarii kiz siz bi alet diyodunz ya ic bacak icin neno ya bende tatile gidene kdr toparliim azcik su ic bacaklarimi
![]()
Paylasim alaninda bizim takimla alakali bi yazi yazilmis bahtınn mii ggiiiiizz@ParteMoralll veSekerPancarii kiz siz bi alet diyodunz ya ic bacak icin neno ya bende tatile gidene kdr toparliim azcik su ic bacaklarimi
![]()
Evet canm :)Paylaşım alanina seabahar not düşmüş de kuzum ondan sordummbu feraceli o feraceli mi diye
![]()
Haftanin En iyi Menusu Oylama
@masalperisi_![]()
@ParteMoralll
esmerm91
marlin18
Moonlii
Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif
kizlar herkes alintilayip menusunu begendigi kisinin adinin karşisinayapsin0 son olarak kim daha cok begeni aldiysa onu secerek menusunu inceler ornek aliriz...
Cok tesekkur ederim kaptanim sizlerin desteğiyleGünaydın fıstıklaaaar iyi haftasonları@masalperisi_ tatlim ikinci olmuşsun tebrikler bitanem
takimca 5. olduk yüzdemiz çok iyiydi kesin ilk üçde olurduk ama bu hafta bütün yuzdeler çok yüksekdi dimi keptınn
Moonlii
yine de çokkkkk iyiydik bu haftaaaaa
![]()
YouTube a zumba yaz 50 dk lık tek video var bir erkek yaptırıyor.diğer videolar daha kısa.
Cok tesekkur ederimmm canimHerkese günaydın kızlar
@masalperisi_ canım tebrikler
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta sonu dilerim kizlar![]()
Dogum günün kutlu olsun canm nice mutlu senelere en fit vücutlarla inşallahBugun benim doğum günüm canlar![]()
Bugun benim doğum günüm canlar![]()
Dogum günün kutlu olsun canm nice mutlu senelere en fit vücutlarla inşallah