• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugünkü menüm: sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, domates, süzme peynir, zeytin, acı yeşil biber, şekersiz çay
öğle: orta şekerli türk kahvesi (arkadaşta içtim o yüzden şekerli:KK23:), yarım bardak 3ü1arada nescafe(36 kalori)
akşam: bir tabak brokoli salatası ve yoğurt
toplam: 750 kalori
40 dk yürüyüş

Kızlar bugünkü menüm: sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, domates, süzme peynir, zeytin, acı yeşil biber, şekersiz çay
öğle: orta şekerli türk kahvesi (arkadaşta içtim o yüzden şekerli:KK23:), yarım bardak 3ü1arada nescafe(36 kalori)
akşam: bir tabak brokoli salatası ve yoğurt
toplam: 750 kalori
40 dk yürüyüş
Enerji vermistir bisicik olmaz kuzum kahveden:KK54:aksam cok guzel hafif bende kalori sayiyorum bazen :KK200:

Enerji vermistir bisicik olmaz kuzum kahveden:KK54:aksam cok guzel hafif bende kalori sayiyorum bazen :KK200:

Kalori hesabıyla zayıflıyorum tatlım öyle daha kolay oluyor kendimi durdurabiliyorum böylece Hoppa
Mesela tatlı yiceksem de kalorisine bakıp öyle yiyorum bir arkadaş yemek yerine pasta yiyerek zayıflamıştı kalori hesaplayarak :confused:
Tabi o şekilde sağlıksız ben sebzeye yüklendim hazirana kadar maratondayım :KK31:

Sabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuk mantarli sote(3 yemek kasigi)
1 kase lahana salatasi
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası

Ara öğün
1 tane muz (kakaolu)

Ara öğünümdeki muzun uzerine mum koyup kutladik esimle doğum gunumu ciss pasta yemedim aferimm bana dimi canlar:KK52::nazar:

Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 2.5litre

Kalori hesabıyla zayıflıyorum tatlım öyle daha kolay oluyor kendimi durdurabiliyorum böylece Hoppa
Mesela tatlı yiceksem de kalorisine bakıp öyle yiyorum bir arkadaş yemek yerine pasta yiyerek zayıflamıştı kalori hesaplayarak :confused:
Tabi o şekilde sağlıksız ben sebzeye yüklendim hazirana kadar maratondayım :KK31:

Sebze candir kuzummm haydi bakalim bendw eylule kadar start verdim INŞALLAH istedgmiz kiloya geliriz kuzucum:KK19::KK36:

Menüm
Sabah bir domates üç biber bir yumurtayla Menemen bi dilim tb ekmeği
Öğle uyku :)
Akşam yağsız tuzsuz salata ve yön balığı bi dilim tb ekmeği
Yine 5 te yedim haftasonu olmasına rağmen aferin bana :)

Menüm
Sabah bir domates üç biber bir yumurtayla Menemen bi dilim tb ekmeği
Öğle uyku :)
Akşam yağsız tuzsuz salata ve yön balığı bi dilim tb ekmeği
Yine 5 te yedim haftasonu olmasına rağmen aferin bana :)

Yön balığı diye birşey var mı ki hiç duymadım :KK64:
Ton balığı mı yoksa canım o :KK48:

Sabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuk mantarli sote(3 yemek kasigi)
1 kase lahana salatasi
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası

Ara öğün
1 tane muz (kakaolu)

Ara öğünümdeki muzun uzerine mum koyup kutladik esimle doğum gunumu ciss pasta yemedim aferimm bana dimi canlar:KK52::nazar:

Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet

Su 2.5litre

Süpersin canım irade budur işte :KK9::KK9:

Cok tesekkur ederim kuzucum diğer dogum gunumde INŞALLAH 5li sayilarda olurum ozaman pasta yerim diye dusundum
kuzum:kk77: simdi tam gaz maraton devammm kuzummmm:KK19:

Kesinlikle kuzum düşünsene 5li sayılardasın ve gönül rahatlığıyla pasta yiyorsun müthiş birşey :KK68:
1 dilim daha alır mısın diye sorulunca teşekkürler formumu koruyorum bu yeterli demek daha da lüks :KK68:
Hayallerimiz gerçek olacak inşallah :nazar:

Back
X