- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.861
Nice mutlu senelere sağlıklı huzurlu sevdiklerinle![]()
AMIN canim benimmm cok tesekkur ederimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu senelere sağlıklı huzurlu sevdiklerinle![]()
Enerji vermistir bisicik olmaz kuzum kahvedenKızlar bugünkü menüm: sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, domates, süzme peynir, zeytin, acı yeşil biber, şekersiz çay
öğle: orta şekerli türk kahvesi (arkadaşta içtim o yüzden şekerli), yarım bardak 3ü1arada nescafe(36 kalori)
akşam: bir tabak brokoli salatası ve yoğurt
toplam: 750 kalori
40 dk yürüyüş
Enerji vermistir bisicik olmaz kuzum kahvedenaksam cok guzel hafif bende kalori sayiyorum bazen
![]()
Kalori hesabıyla zayıflıyorum tatlım öyle daha kolay oluyor kendimi durdurabiliyorum böylece
Mesela tatlı yiceksem de kalorisine bakıp öyle yiyorum bir arkadaş yemek yerine pasta yiyerek zayıflamıştı kalori hesaplayarak
Tabi o şekilde sağlıksız ben sebzeye yüklendim hazirana kadar maratondayım![]()
Sebze candir kuzummm haydi bakalim bendw eylule kadar start verdim INŞALLAH istedgmiz kiloya geliriz kuzucum![]()
Mutlu yıllar :)Bugun benim doğum günüm canlar![]()
İnşallah tatlım senin kilon kaç hedefin kaç merak ettim
Bu arada takımda yeniyim ya ondan bu kadar soruyorum soru![]()
Tesekkur ederim canimMutlu yıllar :)
Tabi kuzum tanisalim
Kuzum baslangic kilom 82.3
Suanki kilom 77.9
Burdaki Hedefim 66
Hayalim 60
Senin balim![]()
Menüm
Sabah bir domates üç biber bir yumurtayla Menemen bi dilim tb ekmeği
Öğle uyku :)
Akşam yağsız tuzsuz salata ve yön balığı bi dilim tb ekmeği
Yine 5 te yedim haftasonu olmasına rağmen aferin bana :)
Daha bu hafta başladım diyete kuzum
başlangı: 66
şu an ki kilom: 64.600
hedefim: 58
hayalim: 57![]()
Sabah
Menemen (3 yemek kaşığı)
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
Tavuk mantarli sote(3 yemek kasigi)
1 kase lahana salatasi
1 bardak ayran
Akşam
1 kase domates çorbası
Ara öğün
1 tane muz (kakaolu)
Ara öğünümdeki muzun uzerine mum koyup kutladik esimle doğum gunumu ciss pasta yemedim aferimm bana dimi canlar
Spor
1 saat yürüyüş
30 dk bisiklet
Su 2.5litre
Kuzum sen zayfsinnn MASALLAH yolun kisaaa bende 6li sayilari göreyim kendime gelecemmm![]()
Cok tesekkur ederim kuzucum diğer dogum gunumde INŞALLAH 5li sayilarda olurum ozaman pasta yerim diye dusundumSüpersin canım irade budur işte![]()
Görcez ulaşcaz hedefimize İNŞALLAH kuzum
7 kilo vermem gerek gözümde büyüyor ama kararlıyım tatlım haziranın sonunda ulaşıcam Allah'ın izniyle![]()
Cok tesekkur ederim kuzucum diğer dogum gunumde INŞALLAH 5li sayilarda olurum ozaman pasta yerim diye dusundum
kuzumsimdi tam gaz maraton devammm kuzummmm
![]()
Hahaha telefonun akıllılığı tabiiki de ton balığı ama belki yön balığı da vardır ve yağ yakmada etkili ve metabolizma hızlandırıcıdırYön balığı diye birşey var mı ki hiç duymadım
Ton balığı mı yoksa canım o![]()