Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@masalperisi_ canimmmm nice birbirinden güzel yillarin olsun tatlim sevdiklerinle beraber yeni gelebildim hersey gonlunce olsun RABBIM hakkinda hayirli olan ne varsa önüne getirsin canimmm iyki doğdunnn:KK36:
Amin Kaptanım INŞALLAH hepimiz cok mutlu olalım iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz balım öpüyorummm kuzum:KK19::KK60:

Kizlar sacma menumu yazayim okdr yorgunmki yarinda disarda olucam bi grup arkadasimzla kahvaltiya gidicz elimdn geldigince ugramaya calisivam simdiden opuyorum sizi...
Sabah :2 yumuryali sebzeli yulaf kepeli omlet 5 zeytin sekersiz cay kasar peyniri
ogle 1 muz
aksam 2 tane z.y dolma biber 3 yk dible
1 catal karniyarigin ic kiymasindan yarim kase yogurt
1 magnum mini 1 catal browni
cok ozur dilerim kizlar ama kayinvalidemdeydik karniyarik cok istedim kizartip yapildigi icin yemedim..revani vardi kaymakli onuda cok severim ama yemedim borek saksuka oblarida yemedim ama magnuma dayanamadm brownude kizima yedirirkn 1 catal yedim cok guzeldi offfff:KK61:

Kizlar sacma menumu yazayim okdr yorgunmki yarinda disarda olucam bi grup arkadasimzla kahvaltiya gidicz elimdn geldigince ugramaya calisivam simdiden opuyorum sizi...
Sabah :2 yumuryali sebzeli yulaf kepeli omlet 5 zeytin sekersiz cay kasar peyniri
ogle 1 muz
aksam 2 tane z.y dolma biber 3 yk dible
1 catal karniyarigin ic kiymasindan yarim kase yogurt
1 magnum mini 1 catal browni
cok ozur dilerim kizlar ama kayinvalidemdeydik karniyarik cok istedim kizartip yapildigi icin yemedim..revani vardi kaymakli onuda cok severim ama yemedim borek saksuka oblarida yemedim ama magnuma dayanamadm brownude kizima yedirirkn 1 catal yedim cok guzeldi offfff:KK61:
Menun cok güzel balim onlarda nazar keser bi lokmadan bisi olmaz afiyet olsun bi cok cissdan uzak durmussun tebrikler:KK15:

Menun cok güzel balim onlarda nazar keser bi lokmadan bisi olmaz afiyet olsun bi cok cissdan uzak durmussun tebrikler:KK15:
olurmu ama canm magnum yedim digerlerini bende dert etmiorum ama magnumu yememeliydim..yatin aksam yemegi yemicm canim hatta kahvalti fasli uzun surecegundn hafif bir ogle yapip kapaticm gunu kismetse:KK51:

Size danismak istedigim bi konu var takımdaşlarım ben cok korkuyorum 60 kilo olduktan sonra hamilelik surecinde yeniden 20 kilo almaktan ben düşünüyorum yeniden kilo alirsam yine verebilir miyim? Yada hamilelikte hamur isi zararli abur cuburlar yemessem yinede cok kilo alır mıyım? Daha kilo vermeden kilo alcam korkusu oluştu sebebini bilmiyorum diyorum kilo alcam yine kilolu olucam zaten diyorum anlamsızca:KK43:

Bebek sahibi olmak cok istiyorum INŞALLAH nasip olur canlar:KK37:

Ama sağlıklıca en azından bebeğime zarar vermeden dikkat edebilir miyim? en azından 10 kilo alip hamilellegimi geçirebilir miyim? Yoksa her şekilde çok kilo alınır mı? icime bi korku girdi sebebini anlayamadım:KK43:

Size danismak istedigim bi konu var takımdaşlarım ben cok korkuyorum 60 kilo olduktan sonra hamilelik surecinde yeniden 20 kilo almaktan ben düşünüyorum yeniden kilo alirsam yine verebilir miyim? Yada hamilelikte hamur isi zararli abur cuburlar yemessem yinede cok kilo alır mıyım? Daha kilo vermeden kilo alcam korkusu oluştu sebebini bilmiyorum diyorum kilo alcam yine kilolu olucam zaten diyorum anlamsızca:KK43:

Ama sağlıklıca en azından bebeğime zarar vermeden dikkat edebilir miyim? en azından 10 kilo alip hamilellegimi geçirebilir miyim? Yoksa her şekilde çok kilo alınır mı? icime bi korku girdi sebebini anlayamadım:KK43:
Hayir tabikidr her sekildr kilo alinmazz brn ilk kizimda o kadar bilincsizdimki 15 20 kilo aldim 2.kizim çok ustu üste geldi o kadar bunalimdaydim ki doğru düzgün yemiyordum koca hamilelik boyunca 7 kilo aldim kızım 4 kilo doğdu :) 3. Kizimda gayet dengeli ve bilinçli beslendim 4. Ve 5.aydaki istah krizlerini atlatirsan gerisi gelir zaten ilk aylarda aş donemi ben baya kilo verdim sonrasinda ilk hamilr kaldigim kilo 82 idi 87 ile dogim yaptim ben senin dedigun seyi hamileyken beceriyorim ama sonrasında alıyorum emzirirken cevre baskisi yemezsen sütün olmaz olaylari ama Allah izin verirde zayiflayip 4. Yü dogurursam tamamen her dönemde bilincli geçirecem ekmek ağzıma koymuycm

Kuzum hiç korkma hamilelikde de gayet sağlıklı bir diyet uygulayabilirsin hatta doktoruna da danişirsin yoga pilates yürüyüş bunlari da yaparsin az kilo ile sağlıcakla geçirirsin hamileliği Allah nasip ederse canim şimdiden sikma canini:KK60: Allah im hayirli evlat nasip etsin bitanem:KK68:

Gunaydin caniim bize pazar uykusu yok biciriklar pazar falan bilmiyorsabahin 9köründe kalkti benm kızlar onlar uyanikken de uyuyamiyorum :)) ama olsun onlar iyi olsunda ben uyumasamda olur
Aynen canim benimm kizz 7 de kalkiyo heepp:mad::KK53: bi kahve iş görüyor en azindan gözüm açık kalabiliryor:KK53:

Tatlm yaaaa ayni ben gibisin yemin ederim bende ayni sen gibi yaa simdi bu kadar ugrasiyorum ama yarin birgün hamile kalirsam ya yeniden 20 kilo felan alirsam diyorum o zaman naparm diyip duruyorm.
Ama ben hamile kalirsam da yine diyetisyene gtmeyi düşünüyorum onlar kisiye göre degismekle beraber en fazla 10 kilo alacak sekilde düzenliyorlar herseyi.
Ee dogumlada baya bi atarsam kiloyu heralde sonrasinda pek bsy kalmaz diye düşünüyorum..yinede bilemiyorum ya insallah hamile kaliriz da cok kilo da almadan yavrularimiza kavusuruz.bazen öyle cok düşünüyorum ki ya cok kilo alirsam diye sonra da amaaan ben zaten evlat sahibi olmak icin zayifliyorum o kadar seyin kahrini bosa mi cekiyorum alirsam da yine veririm yeterki Rabbm benide bi evlat sahibi yapsin diyorm :(

Tatlm yaaaa ayni ben gibisin yemin ederim bende ayni sen gibi yaa simdi bu kadar ugrasiyorum ama yarin birgün hamile kalirsam ya yeniden 20 kilo felan alirsam diyorum o zaman naparm diyip duruyorm.
Ama ben hamile kalirsam da yine diyetisyene gtmeyi düşünüyorum onlar kisiye göre degismekle beraber en fazla 10 kilo alacak sekilde düzenliyorlar herseyi.
Ee dogumlada baya bi atarsam kiloyu heralde sonrasinda pek bsy kalmaz diye düşünüyorum..yinede bilemiyorum ya insallah hamile kaliriz da cok kilo da almadan yavrularimiza kavusuruz.bazen öyle cok düşünüyorum ki ya cok kilo alirsam diye sonra da amaaan ben zaten evlat sahibi olmak icin zayifliyorum o kadar seyin kahrini bosa mi cekiyorum alirsam da yine veririm yeterki Rabbm benide bi evlat sahibi yapsin diyorm :KK43:
İnş canım hayırlısıyla

Back
X