- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.901
Bende masalperisi diyorum arkadasın menüleri dengeli güzeldi cidden
Tesekkur ederim Rabia hanim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende masalperisi diyorum arkadasın menüleri dengeli güzeldi cidden
Rica ederim seda hanım :)Tesekkur ederim Rabia hanim![]()
Aa güçsüz düşersin bitanemmm niye bu kadar azMenü vereyim yatazağimm
Kahvaltı:Tabikide melemen
2 dilim kepek ekmeği
Aralada:kahve,çay ve 2-3 grisini deyorlar galeba galetada diyen var nese ondan kepekli bu kadar bugün hiç canım istemedi yemek yemek ya![]()
Keyfim yohh yaAa güçsüz düşersin bitanemmm niye bu kadar az![]()
Oy benim biricigim gelmis hoşgelmişKendimi topladim kilo vermeye odaklandim kuzum bin sukur INŞALLAH devami gelir cok cok cok tesekkur ederim balım
![]()
Oyyy kuzum, inşallah bu hafta da en az 1 kg vereceksin inşallahayy çok özledim ya ben seni
![]()
Bende seni listede gordugumde cook mutlu oldum bebikim. İnşallah hedesimize ulaşacağız, takip edeceğim seniINSALLAH bal kaymagim hep beraber![]()
Bende seni Cok özlemisimmm mesajina cok mutlu oldummm kuzummm![]()
Bende seni listede gordugumde cook mutlu oldum bebikim. İnşallah hedesimize ulaşacağız, takip edeceğim seni![]()
Hayır tatlım şerle işimiz olmaz Allahin izniyle :))) bugün iyi mi beslendim kötü mu beslendim karar veremedim hep ayakta atistirmayla günü bitirdim ne yedigimi bilemedim zararli bisey yemedim aslinda 2 saat yürüdüm cok hareketliydim inşallah arti olarak donmezpazartesi günü bu regl donemi beni olduruyor bir turlu olamadida karnim o kadar şişti ki bide tatli krizleriHayrola kuzum![]()
Hayır tatlım şerle işimiz olmaz Allahin izniyle :))) bugün iyi mi beslendim kötü mu beslendim karar veremedim hep ayakta atistirmayla günü bitirdim ne yedigimi bilemedim zararli bisey yemedim aslinda 2 saat yürüdüm cok hareketliydim inşallah arti olarak donmezpazartesi günü bu regl donemi beni olduruyor bir turlu olamadida karnim o kadar şişti ki bide tatli krizleri![]()
canim yeni gordum anca gelebildik eve haberdar edicem seebaharıPaylasim alaninda bizim takimla alakali bi yazi yazilmis bahtınn mii ggiiiiizzsen cevapliycan oni
![]()