- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.101
Aynen canm daha bgn yapilacaklar felan da varCanım bu menüyü diyetisyenmi verdi detoks gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm daha bgn yapilacaklar felan da varCanım bu menüyü diyetisyenmi verdi detoks gibi
Iyidir bebegm sen nasilsn? Evet esmerim o yüzden nickimide öyle almistim
Tatlmmm cok gecmis olsunDisim agriyor![]()
Başka takıma geçmedin mi canım?ben tekrar yazınca 10.takıma aldılar.kader ortağım benimsağlık olsun tatlışım sonra girerim ya da başka takıma şutlanırım naapalım![]()
yuklu canim o bende bi sevemedim onu hersey yok kendim ekmlemk zorunda kaliodum baznTatlım daha yeni girdim cevabım geç oldu ama telefondan fatsecret yükledim çok iyi öneririm :)
yuklu canim o bende bi sevemedim onu hersey yok kendim ekmlemk zorunda kaliodum bazn![]()
Günaydinnnnn kizlarrr ohhh p.tesiyi atlattikk ya ben dün menunu yazmamisim hemen yaziiim yazdm sandim bi baktim yoooooreeee
Sabah:1 bardak sut 1 muz ve 3 yk lifalif yulaf ile lapa yaptim ve 7-8 zeytin yedim
oglen bikactane cicbebe bisküvi sekersiz cayla ozur dilerim ama cok cnm cekti
saat 15.30 da light ton balikli salata baskada hicbisey yemedm o saattn sonra disari ciktik 1 saat yuruyus yaptik avm de esim cok israr etti yemk yiyelim diye yemedim sen yemezsn bnde yemem dedi iyi yeme dedim![]()
girdim girdim bebeğim 9.takımdayım :) hepimize bolll şansBaşka takıma geçmedin mi canım?ben tekrar yazınca 10.takıma aldılar.kader ortağım benim![]()
Aaa be güzel ne kadar kalcaksin canmKizlarrr ben bu perşembe izmire uçuyorum annecigimu görmeye gidiyorum sesim cikmazsa merak etmeyin kilo bildirimi mutlaka yaparim simdi hazirlik.kosturmaca ugrasiyorum surekli
canim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme biziKizlarrr ben bu perşembe izmire uçuyorum annecigimu görmeye gidiyorum sesim cikmazsa merak etmeyin kilo bildirimi mutlaka yaparim simdi hazirlik.kosturmaca ugrasiyorum surekli
canim evet bikiorum cok kalorili ama dayanamadm yedim kayinvalidm kizim icin almisti ben ona yedirmiorum cok cnm cekti yedim ama aksam cok erkn yiyip dengelemeye calistim..bugundr erkn yicm yarin doomgunu var kuznimn kizlarinin aksam olucak orda pasta disinda bikac bisey atistiririm ama yogun bigun oluvak bnm icin...aa pazartesileri de mi tartı günü canım bilmiyordum.
Ayrıca cicibebe bisküvisi yerine başka bisküvi tercih et canım onu kilo almakta zorlananlar sütle ezip yiyorlar çok kalorili.
Ama günü hafif tutmuşsun çok etkilememiştir.![]()