Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydinnnnn kizlarrr ohhh p.tesiyi atlattikk ya ben dün menunu yazmamisim hemen yaziiim yazdm sandim bi baktim yoooooreeee:(
Sabah:1 bardak sut 1 muz ve 3 yk lifalif yulaf ile lapa yaptim ve 7-8 zeytin yedim
oglen bikactane cicbebe bisküvi sekersiz cayla ozur dilerim ama cok cnm cekti
saat 15.30 da light ton balikli salata baskada hicbisey yemedm o saattn sonra disari ciktik 1 saat yuruyus yaptik avm de esim cok israr etti yemk yiyelim diye yemedim sen yemezsn bnde yemem dedi iyi yeme dedim:KK70:

yuklu canim o bende bi sevemedim onu hersey yok kendim ekmlemk zorunda kaliodum bazn:KK43:

Birçoğuna baktım canım ama en uygunu bu geldi bana. Evet bazen aradıklarımı bulamıyorum ama mesela geçen yeşil mercimekli değişik bi çorba yedim o isimle bulamadım yeşil mercimek çorbası diye girdim kornet dondurma diye bulamadım külahı ayrı girdim dondurmayı ayrı, mesela bi parça şerbetli muhallebili tatlı yedim kendi ismiyle bulamadım etimek tatlııs diye girdim benzer şeyler diye öyle yapabilirsin.

Günaydinnnnn kizlarrr ohhh p.tesiyi atlattikk ya ben dün menunu yazmamisim hemen yaziiim yazdm sandim bi baktim yoooooreeee:KK43:
Sabah:1 bardak sut 1 muz ve 3 yk lifalif yulaf ile lapa yaptim ve 7-8 zeytin yedim
oglen bikactane cicbebe bisküvi sekersiz cayla ozur dilerim ama cok cnm cekti
saat 15.30 da light ton balikli salata baskada hicbisey yemedm o saattn sonra disari ciktik 1 saat yuruyus yaptik avm de esim cok israr etti yemk yiyelim diye yemedim sen yemezsn bnde yemem dedi iyi yeme dedim:KK70:

aa pazartesileri de mi tartı günü canım bilmiyordum.
Ayrıca cicibebe bisküvisi yerine başka bisküvi tercih et canım onu kilo almakta zorlananlar sütle ezip yiyorlar çok kalorili. :KK43:
Ama günü hafif tutmuşsun çok etkilememiştir. :KK51:

Kizlarrr ben bu perşembe izmire uçuyorum annecigimu görmeye gidiyorum sesim cikmazsa merak etmeyin kilo bildirimi mutlaka yaparim simdi hazirlik.kosturmaca ugrasiyorum surekli
canim ohh annecine kavusuosun hemde izmir neguzeldir bu mevsimde..dikkat et yemene icmene canm tatil modu seni sendn almasin iyi eglenceler tatlimm bildirimleri i bekliyoruz ihmal etme bizi:KK68:

aa pazartesileri de mi tartı günü canım bilmiyordum.
Ayrıca cicibebe bisküvisi yerine başka bisküvi tercih et canım onu kilo almakta zorlananlar sütle ezip yiyorlar çok kalorili. :KK43:
Ama günü hafif tutmuşsun çok etkilememiştir. :KK51:
canim evet bikiorum cok kalorili ama dayanamadm yedim kayinvalidm kizim icin almisti ben ona yedirmiorum cok cnm cekti yedim ama aksam cok erkn yiyip dengelemeye calistim..bugundr erkn yicm yarin doomgunu var kuznimn kizlarinin aksam olucak orda pasta disinda bikac bisey atistiririm ama yogun bigun oluvak bnm icin...

Screenshot_2016-04-25-22-49-56-1.webp

Menumude yazayim..
Sabah 2 yumurtali yulaf kepekli omlet 1 kirmizi biber 1 carliston biberi 7 zeytin sekersiz cay 1 yk labne peyniri ve 1 yk ketcap
ogle 6 cici bebe sekersiz cay
siz sakin beni ornek almayin sirf o sacma cicibebeleri yidim die aksam yemek yemicm cok sagliksiz sacma oldu:(

Back
X